Öcalan'ın Avukatları İmralı'ya Gitti - Son Dakika
Güncel

Öcalan'ın Avukatları İmralı'ya Gitti

Öcalan\'ın Avukatları İmralı\'ya Gitti

İmralı Adası'nda Ömür Boyu Hapis Cezasını Çeken Bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın 3 Avukatı, Görüşmelerini Yapmak Amacıyla Bu Sabah Bursa'nın Gemlik İlçesi'nden İmralı'ya Gitti.

18.03.2011 12:03

İmralı Adası'nda ömür boyu hapis cezasını çeken bölücübaşı Abdullah Öcalan'ın 3 avukatı, geçen çarşamba günü Tuzla kosterinin arızalı olması nedeniyle gerçekleştiremedikleri görüşmelerini yapmak amacıyla bu sabah Bursa'nın Gemlik İlçesi'nden İmralı'ya gitti. Kenya'da 12 yıl önce yakalandıktan sonra İmralı Cezaevi'nde ömür boyu hapis cezasına çarptırılan Abdullah Öcalan'ın avukatları Cengiz Çiçek, Mensur Işık ve Mehmet Nuri Deniz bu sabah İmralı Adası'na gitmek üzere Gemlik İlçe Jandarma Komutanlığı'na geldi. Avukatlar, jandarmadaki işlemlerin ardından Gemport Limanı'ndan Adalet Bakanlığı'na ait 'Tuzla' gemisi ile İmralı Adası'na hareket etti.Avukatlar çarşamba günü Tuzla kosterinin arızalı olması nedeniyle Ada'ya gidememişlerdi.

Öcalan her hafta çarşamba günleri avukatlarıyla 1 saat açık görüşme yapıyor. Öcalan ile aynı cezaevine getirilen aynı cezaya PKK'lı Şeyhmuz Poyraz, Cumali Karsu, Hasbi Aydemir, Bayram Kaymaz ile TİKKO üyesi Hakkı Alkan her ayın 2 ve 4'üncü pazartesi günleri 1'inci dereceden yakınlarıyla görüşebiliyor. Avukatların Çarşamba günleri yapamadıkları görüşmeleri Cuma günlerine erteleniyor.-BURSA

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Öcalan'ın Avukatları İmralı'ya Gitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement