Oben Budak Billionaire'i 70'lere Döndürdü! - Son Dakika
Güncel

Oben Budak Billionaire'i 70'lere Döndürdü!

Oben Budak Billionaire\'i 70\'lere Döndürdü!

Billionaire Club, konuklarına 70'lerin eğlenceli disko atmosferinde unutulmaz bir gece yaşattı.

09.03.2012 12:44

Her hafta düzenlediği özel partileriyle çok konuşulan dünya jet-set'inin gözde gece kulübü Billionaire Club, konuklarına 70'lerin eğlenceli disko atmosferinde unutulmaz bir gece yaşattı. Eğlence dünyasının renkli ismi Oben Budak'ın evsahipliğinde Billionaire Club'ta gerçekleştirilen partiye iş, sanat ve cemiyet hayatının tanınmış isimleri büyük ilgi gösterdi.

Renkli ve özel partileriyle İstanbul gecelerine yeni bir soluk getiren Billionaire Club, 8 Mart Perşembe gecesi Oben Budak'ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen nostaljik partiyle 70'lere döndü.

Billionaire Club'ın etkileyici atmosferinde gerçekleşen parti, Oben Budak'ın geceye özel keyifli müzikleriyle hareketlendi. Ünlü isimlerin ilgi gösterdiği "70'ler Gecesi"nde eğlence, sabahın ilk ışıklarına kadar hız kesmeden devam etti.

İstanbul'un en lüks oteli The İstanbul EDITION'ın içinde yer alan dünya jet-set'inin gözde gece kulübü Billionaire Club, her gece farklı renklere bürünerek şaşırtan özel transparan dekorasyonu ve büyüleyici atmosferinde gerçekleştirdiği seçkin partileriyle sezon boyunca İstanbul'un en popüler gece kulübü olmaya devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Oben Budak Billionaire'i 70'lere Döndürdü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement