Nusret Senem Tahliye Edildi - Son Dakika
Güncel

Nusret Senem Tahliye Edildi

Nusret Senem Tahliye Edildi

Ergenekon davasının 183. duruşmasında tahliye edilen İP Merkez Karar Kurulu üyesi, Silivri Cezaevi'nden ayrıldı.

23.04.2011 03:20

Birinci Ergenekon davasının 183. duruşmasında tahliye edilen İşçi Partisi Merkez Karar Kurulu üyesi Nusret Senem, Silivri Cezaevi'nden ayrıldı.

Senem'i cezaevi çıkışında çok sayıda partili ve ailesi karşıladı. Nusret Senem Silivri Cezaevi çıkışında yaptığı açıklamada, "Silivri Cezaevi duvarları üzerinde bir korku imparatorluğu kurdular. Türkiye'ye karşı büyük bir tertip nedeniyle kurulmuş bu korku imparatorluğu yıkılacak. Bundan kimsenin korkusu, endişesi olmasın. Yıkacağız. Amerika Türkiye'ye karşı bir operasyon başlattı. Bunun alt başlıkları Ergenekon, Poyraz, Islak İmza hepsi yerle bir olacak" dedi. "Burada dava falan görülmüyor" diyen Senem sözlerine şöyle devam etti:

"Kimse dava falan diye kendini aldatmasın. O bazı safdillerin sandığı gibi burada bir adalet söz konusu değil. Türkiye bu zor günleri mutlaka yenecek. Türk milletine güvenmek lazım. Burada aslanlar gibi mücadele eden insanlar var. Dışarıda da bunun yankıları yavaş yavaş gelişiyor. Bu mücadele yıkacak bu duvarları". Senem açıklamanın ardından partililerle birlikte cezaevinden ayrıldı. - İstanbul/ Silivri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nusret Senem Tahliye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement