Nusaybin'de yeni köprü inşaatı başladı - Son Dakika
Güncel

Nusaybin'de yeni köprü inşaatı başladı

Nusaybin\'de yeni köprü inşaatı başladı

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Çağ Çağ Deresi üzerine Devrim ve Fırat mahallelerini birbirine bağlayacak köprü inşaatına başlandı. DSİ tarafından yapılan çelik köprünün temeli atıldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, inşaatı denetledi ve modern bir köprü inşa ettiklerini belirtti. Yeni köprü, ilçenin doğu-batı güzergahında alternatif bir yol olacak.

05.12.2023 19:28

Mardin'in Nusaybin ilçesinde Çağ Çağ Deresi üzerine Devrim ve Fırat mahallelerini birbirine bağlayacak köprü inşaatına başlandı.

Nusaybin Çağ Çağ Deresi 2. kısım ikmali inşaatı kapsamında DSİ tarafından yapılan çelik köprünün temeli atıldı.

Köprünün inşaatında incelemelerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, DSİ 102. Şube Müdürü Alaattin Akgül'den bilgi aldı.

Kaymakam Kayabaşı, kent trafiğini düzene sokacak, modern ve aynı zamanda tarihi dokuya uygun bir köprü inşa ettiklerini söyledi.

İlçenin doğu-batı güzergahında alternatif bir yol yaptıklarını belirten Kayabaşı, "Devrim Mahallesi Dicle Caddesi ile Fırat Mahallesi Nisan Sokağını birbirine bağlayan yeni köprüyü kısa sürede tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine açmayı planlıyoruz." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Nusaybin'de yeni köprü inşaatı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement