Nurhayat Hayatının Aşkını Buldu - Son Dakika
Güncel

Nurhayat Hayatının Aşkını Buldu

Nurhayat Hayatının Aşkını Buldu

Son iki senedir Dacia TV reklamlarının yüzü olan Gupse Özay, 10. reklam filminde yine eğlenceli Nurhayat karakteriyle rol alıyor.

06.12.2013 14:57  Güncelleme: 14:56

Yalan Dünya dizisinin sempatik karakteri Nurhayat son Dacia reklamında yepyeni bir maceraya atılıyor, hatta hayatının aşkıyla karşılaşıyor. Kapadokya'da balon turu yapan Nurhayat'ı Dacia'nın 4x4 arazi aracı Duster takip ediyor, Duster'ı da Survivor Nihat Altınkaya kullanıyor. Dacia reklamıyla aksiyon ve aşk Kapadokya'dan tüm yurda yayılıyor.

Dacia'nın yeni reklam filmi, Yalan Dünya dizisinin eğlenceli karakteri Nurhayat ile Survivor'ın birincisi Nihat Altınkaya'yı buluşturuyor. Nurhayat, Kapadokya'nın romantik atmosferinde balon turu yaparken Nihat Altınkaya'nın kullandığı Dacia Duster, balonu takip ediyor.

4x4 arazi aracı Duster peri bacalarını aşıyor, tozu dumana katıyor ve Nurhayat'ın ayaklarını yerden kesiyor. Nurhayat balonla yükselirken bir taraftan da tüm tanıdıklarına hayatının aşkını bulduğunu ve birlikte yaşlanma planlarını anlatıyor, Nihat'ın bundan haberi olmasa da…

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nurhayat Hayatının Aşkını Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement