Norm 2018'E Hazır Uysal: 2018 Atılım Yılı Olacak - Son Dakika
Güncel

Norm 2018'E Hazır Uysal: 2018 Atılım Yılı Olacak

Norm 2018\'E Hazır Uysal: 2018 Atılım Yılı Olacak

Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal,NORM ailesi olarak tüm çalışanları ile beraber 2018 yılında atılım yapacaklarını ifade etti.

30.12.2017 16:05  Güncelleme: 16:06

Norm Holding, 2017 yılını çalışanları ile beraber düzenledikleri etkinlikle uğurladı. Norm Holding, yeni yıl dolayısıyla Kaya Termal Otel'de Beyazıt Öztürk'ün katılımıyla bir etkinlik düzenledi. Holding çalışanlarının büyük çoğunluğunun katıldığı etkinliğe Norm Holding Onursal Başkanı Nedim Uysal, Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nedim Uysal, Yönetim Kurulu Üyesi Duygu Uysal, CEO Kamil Başaran, Endüstriyel Grup Başkanı Mahmut Öztürk ve Ticari Grup Başkanı Caner Melek de katıldı.

Beyaz'ın sahneye davet ettiği ve çalışanların büyük ilgi gösterdiği Onursal Başkan Nedim Uysal, "Küçük bir dükkanda temelini attığım Norm'un şu an geldiği noktaya bakınca gurur duymamak imkansız" dedi.

Holdingleşme, daha sağlıklı yönetim için

2017 yılında holdingleşerek büyük bir adım attıklarını ifade eden Norm Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Uysal, son derece verimli bir yılı geride bıraktıklarını söyledi. Onursal Başkan Nedim Uysal'a çalışanların gösterdiği ilginin çok anlamlı olduğunu ifade eden Fatih Uysal, "Babamın bize büyütüp bıraktığı bu değeri elimizden geldiğince ileriye taşımaya çalıştık. Git gide globalleşen bir grup olarak bu kadar büyük bir yapıyı daha doğru ve hızlı yönetebilmek adına holdingleştik. Nihai hedefim ise babamdan aldığım bu değeri 3. kuşağa daha da büyük bir değer olarak devredebilmek" diye konuştu.

Dünya devlerine üretim

Norm Holding'in 3. kuşak temsilcilerinden olan Norm Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Nedim Uysal ise dedesinin kendilerine 2500 kişilik bir aile devrettiğini ifade ederek, "Adını gururla taşıdığım kurucumuz Nedim Uysal'ın çalışma azminin yanında çalışanları ile kurduğu olumlu diyalog en büyük rehberim. Küçük bir atölyede üretime başlayan Norm'un serüveni artık TESLA'ya bile üretim yapan bir dünya devi olarak sürüyor" dedi.

4. Sanayi devriminin öncü şirketi

Uysal'ın ardından söz alan Norm Holding CEO'su Kamil Başaran ise, Norm Holding'in hep daha ileriyi hedeflediğini belirterek, "Norm şirketler grubunun başarı hikayesi, tüm Türkiye'ye örnek olabilecek bir hikaye. Bugün, ben de buradaki tüm çalışanlarımız gibi bu hikayenin bir parçası olmaktan gurur duyuyorum. Norm şirketler grubu bugüne kadar hep daha ileriyi hedeflemiş ve hedeflerine birer birer ulaşmıştır. Şimdi hepimizin sırtına daha büyük sorumluluklar yükleyen, daha büyük hedeflerimiz var. Bu büyük ailenin bu hedeflere ulaşacağı konusunda da en ufak şüphemiz yok. Hep birlikte çalışmaya, üretmeye ve büyümeye devam edeceğiz. Ar-Ge yatırımlarına büyük önem veren holdingimiz, katma değerli üretimi sürdürerek Türkiye'de 4. Sanayi Devrimi'nin öncü şirketlerinden biri olacaktır" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Norm 2018'E Hazır Uysal: 2018 Atılım Yılı Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement