Nijerya'da Bombalı Saldırı! - Son Dakika
Güncel

Nijerya'da Bombalı Saldırı!

Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Borno eyaletinin başkenti Maiduguri'de düzenlenen üç bombalı saldırıda en az 50'den fazla kişi öldü.

07.03.2015 17:13  Güncelleme: 19:37

Nijerya'nın kuzeydoğusundaki Borno eyaletinin başkenti Maiduguri'de düzenlenen üç bombalı saldırıda 50'den fazla kişinin öldüğü bildirildi.

3 YERDE BOMBALI SALDIRI

Maiduguri'deki görgü tanıkları, ilk patlamanın kentin Baga yolu yakınlarındaki bir pazarda, ikinci patlamanın kalabalık bir pazar yerinde, üçüncü patlamanın ise şehir merkezinde meydana geldiğini söyledi.

50'DEN FAZLA ÖLÜ, 36 YARALI

Borno Hastanesi Başhekimi Salisu Kwaya Bra, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastaneye 50'den fazla cesedin getirildiğini söyledi. Başhekim Bra, yaralı olarak hastaneye gelen 36 kişinin de halen tedavilerinin devam ettiğini belirtti.

"YARALI SAYISI DAHA FAZLA" AÇIKLAMASI

Adının açıklanmasını istemeyen bir hastane yetkilisi ise patlamada 60 kişinin yaralandığını, hastanede yeterli yer olmadığı için yaralıların kentteki diğer hastanelere götürüldüğünü söyledi.

YOLLAR KAPATILDI

Patlamalar nedeniyle kentteki yolların çoğu kapatıldı. Şehrin birçok yeri sivil savunma grupları tarafından güvenlik çemberine alındı. Saldırıyı kimin düzenlediğiyle ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı.


Nijerya\'da Bombalı Saldırı!
Kaynak: Diğer

Son Dakika Güncel Nijerya'da Bombalı Saldırı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • ÇÖZÜM düyada: arkadaşlar ABD hep vaad eder.zorunuza gitmesin ışıdıda, el kaide nusra ,bako haramıda ,pkk, pyd ,ülkemizide birilerine para verip yönlendirir.insan severleri kul hakkı yemeyenleri seçin. dediğim gibi vaad eder.yalan vaadler o işini yapar yemeyin satın alacak adam çok ...ZENGİN asla ülke yönetmemeli çünkü seni düşünmez...olay bu basit zenginden dost olmaz zengin yönetici seni ömürünü nasıl daha iyi sömürürm der hesabı budur.Hz.ömer zengindi islam halifesi olcuncada herşeyinden malından mülkünden vazgeçti şuan tam tersi adamlar yetmiyor diyor. ay sonu gelmiyor.kürtte olsan türkte olsan islamcıda olsan fakir olsın zenginlerse seçmeyin tüm olay bu.insan doğası herkes kaldıramaz parayı zengin ülkelerin liderleri çok aşırı bir mal varlığı yok bakın ...kandırılmayın hayat sizin tüm dert çok paralı insanların yönetmesi 12 aile çok zengin dünyayı böyle yönetir siz birbirinizi kırarken hayat biter gider.. 7 0 Yanıtla

Advertisement