Nihat Hatipoğlu, Almanya'da Çorbacının Açılışını Yaptı - Son Dakika
Güncel

Nihat Hatipoğlu, Almanya'da Çorbacının Açılışını Yaptı

Nihat Hatipoğlu, Almanya\'da Çorbacının Açılışını Yaptı

-duisburg'ta hizmete giren Bizim Çorbacı Deluxe'nin açılışı, ünlü ilahiyatçı Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu'nun yaptığı dua eşliğinde gerçekleşti.

15.10.2011 11:02

-duisburg'ta hizmete giren Bizim Çorbacı Deluxe'nin açılışı, ünlü ilahiyatçı Doç.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun yaptığı dua eşliğinde gerçekleşti.

Almanya'nın Gelsenkirchen, Bochum ve Essen kentlerinde bulunan Bizim Çorbacı Restorant, dördüncü mekanını dün Duisburg'ta açtı.

Duisburg'un Hamborn semtinde hizmete giren Bizim Çorbacı Deluxe'nin açılışına, iş ve siyaset çevresinden katılım yoğun oldu.

Daha önce Gelsenkirchen, Bochum ve Essen'de Bizim Çorbacı adı altında üç ayrı restorant işleten iş adamı Yalçın Doğan, Ufuk Ciğer ve Ersin Zafer Ünyeli ile birlikte Bizim Çorbacı Deluxe'yi Duisburg'ta hizmete açtı.

Bizim Çorbacı Deluxe'nin açılışında, Duisburg Anakent belediye başkanı Adolf Sauerland, Duisburg Uyum Meclisi başkanı Şevket Avcı, Kapadokya Kültür Derneği başkanı Mümin Uluç, ünlü ilahiyatçı Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu ve çok sayıda dernek temsilcisi hazır bulundu.Restorantın açılış kurdelasını, Duisburg Anakent belediye başkanı Adolf Sauerland, Doç.Dr.Nihat Hatipoğlu ve işletme sahipleri birlikte keserken, Doc.Dr.Nihat Hatipoğlu ayrıca birde dua yaptı.

Farklı ağaç manzarası ve harika yeşil doğası bulunan bir alanda hizmete giren Bizim Çorbacı Deluxe, büyüleyen iç dekoru ve muhteşem dış görünümüyle adeta göz kamaştırdı.Kalabalık bir davetli grubu, açılış nedeniyle gelin gibi süslenen mekana olan hayranlıklarını gizleyemedi.Oldukça geniş bir alana sahip olan ve 1600 metrekare kullanım alanı bulunan restorantın, gelecek müşteriler için birde çay bahçesi bulunuyor.İşletme sahipleri Yalçın Doğan, Ufuk Ciğer ve Ersin Zafer Ünyeli davetlilere yaptıkları teşekkür konuşmalarında, usta aşçı ve profesyonel bir kadroyla yola çıktıklarını ve Türk mutfağının tüm zenginliği ile hizmet vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Kuş seslerinin hakim olduğu bir alanda hizmete giren Bizim Çorbacı Deluxe, Duisburg ve çevresinden gelecek müşterilerin vazgeçemeyeceği mekan olması bekleniyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nihat Hatipoğlu, Almanya'da Çorbacının Açılışını Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement