Niğde Bakan Elvan Türkiye Hem Bölgesinde Hem de Küresel Ölçekte Önemli Bir Güç - Son Dakika
Güncel

Niğde Bakan Elvan Türkiye Hem Bölgesinde Hem de Küresel Ölçekte Önemli Bir Güç

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin hem bölgesinde hem de küresel ölçekte önemli bir güç olduğunu söyledi.

11.03.2018 20:20

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Türkiye'nin hem bölgesinde hem de küresel ölçekte önemli bir güç olduğunu söyledi.

Niğde'de 18'nci Dönem Siyaset Akademisi'nin ilk dersini Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan verdi. Niğde Kültür Merkezi'nde gerçekleşen programa Bakan Elvan'ını yanı sıra Ak Parti Niğde Milletvekili Erdoğan Özegen, Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Ak Parti İl Başkanı Mahut Peşin, partililer ve kursiyerler katıldı.

Bakan Elvan burada yaptığı konuşmada, Türkiye ile uğraşan ülke sayısının her geçen gün arttığını söyledi. Bakan Elvan şöyle konuştu

Türkiye artık hem bölgesinde hem de küresel ölçekte büyük bir güç olan bir ülkedir. Onun için daha çok çalışmak zorundayız. Türkiye büyüdükçe Türkiye ile uğraşan ülke sayısının arttığını görüyoruz. Türkiye'nin küresel bir güç olmasını dünyada söz sahibi olmasını istemiyorlar. Yedi düvele karşı mücadele veriyoruz. Terör örgütlerine onca silahı ne için veriyorlar, o gelişmiş silahları kimin için veriyorlar.

DEAŞ, PKK'ya bazı bölgeleri verecek, sen DEAŞ'ı konvoylarla oralara gönderecek ve diyeceksin ki PYD, DEAŞ'a karşı mücadele veriyor. Hadi oradan hadi oradan. Biz sizi biliyoruz. 15 Temmuz tüm dünyaya bir ilk, başka bir örneği yok Türkiye'ye darbe yapmak isteyenler, bölmeye çalışanlar, parçalamaya çalışanlar, FETÖ'cüleri kullananlar, ve onlarla işbirliği yapan ülkeler rahatsız oldular. Yedi düvele karşı mücadele veriyoruz. Türkiye güçlenecek büyüdükçe büyüyecek. Ama biz daha çok çalışmalıyız, daha çok üretmeliyiz daha çok dayanışma içerisinde olmalıyız. Zaman birlikte daha güçlü olma zamanıdır. Bu gücümüzü daha da büyütmeliyiz.

Bakan Elvan, 18. Dönem Siyaset Akademisinin ilk dersini verdikten sonra Niğde Valiliğini ziyaret ederek Vali Yılmaz Şimşek'ten kent hakkında brifing aldı. Elvan, daha sonra Niğde'den karayoluyla ayrıldı.

Niğde Bakan Elvan Türkiye Hem Bölgesinde Hem de Küresel Ölçekte Önemli Bir Güç
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Niğde Bakan Elvan Türkiye Hem Bölgesinde Hem de Küresel Ölçekte Önemli Bir Güç - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement