NG Kütahya Seramik 30'uncu Yılını Görkemli Bir Geceyle Kutladı - Son Dakika
Güncel

NG Kütahya Seramik 30'uncu Yılını Görkemli Bir Geceyle Kutladı

NG Kütahya Seramik 30\'uncu Yılını Görkemli Bir Geceyle Kutladı

NG Kütahya Seramik yeni markası NG Spain'in lansmanını ilk kez bu gecede gerçekleştirdi.

29.04.2019 14:01  Güncelleme: 14:18

NG Spain; Azuvi, Cerocuarenta ve Living Ceramics firmalarının; sektöre öncülük eden tasarımları ile NG Kütahya Seramik'in sınırsız seçenekler sunan koleksiyonlarından ve sektör tecrübesinden gücünü alıyor. Sunduğu yeni trendler ile akıllarda yer edinecek olan yeni markanın ürünleri ilk kez 30. yıl gecesinde sergilendi.

Geceye katılan konuklar NG Spain ürünlerini hayranlıkla incelediler.

Nafi Güral: "Ustalarımız, çalışanlarımız, tedarikçilerimiz ve mimarlarımızla kol kola girerek 30 yıla geldik"

30'uncu yıla özel düzenlenen gecede söz alan NG Kurucu Başkanı Nafi Güral, NG Kütahya Seramik'in 1989 yılından bugüne geldiği noktayı değerlendirdi. Nafi Güral, "geride bıraktığımız 30 yılda çok büyük bir mesafe kat ettik. İlk üretimimize 10 x 20 cm ebadıyla başladık. Bugün dünyanın en büyük ebatta üretimini yapan firma konumuna geldik. Tabii buralara gelirken çok sıkıntılar da çektik. 1990 yılından bahsediyoruz. O yıllarda memlekette üretim yapmak, ön yargılı ustalarla çalışmak başlı başına mesai isteyen bir işti. Ustaların egosunu kırmak hiç de kolay olmadı. Diğer taraftan 90'lı yıllarda Türkiye kabuk değiştiriyordu. Bu değişimle birlikte Türkiye'nin gelişmesinden kişi başına düşen üretimlerin artmasında inşaat sektörü çok önemli bir rol oynadı. İnşaat sektörünün gelişmesiyle birlikte Türkiye gelişti. Bununla birlikte seramik sektörü de değişti ve gelişti.......

Erkan Güral: "Özümüz ve benliğimizi yitirmeden dünya pazarında Türkiye'yi temsil ediyoruz.''

NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, gecede yaptığı açılış konuşmasında ailecek çalışmaktan dolayı son derece mutlu ve gururlu olduğunu söyledi. Güral, "Yaptığımız her işi en iyi şekilde yerine getirme gayreti içindeyiz. Kendi özümüzü ve benliğimizi hiç yitirmeden yolumuzda emin adımlarla ilerliyoruz. Özümüzle ve sadeliğimizle yaşamayı çok seviyoruz. Bu duruşumuzu asla bozmak gibi bir niyetimiz olmadı ve olmayacak. Kütahya'dan dünyanın birçok ülkesindeki pazarda ürünlerimizle ülkemizi temsil ediyoruz. 30 yılda bizimle birlikte çalışan, bizlere emek veren tüm ekip arkadaşlarımıza, iş ortaklarımıza, bayilerimize ve bizleri evlerine konuk eden müşterilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz." Dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel NG Kütahya Seramik 30'uncu Yılını Görkemli Bir Geceyle Kutladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement