Nevşehir'de Bayrağa Saygı Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Nevşehir'de Bayrağa Saygı Yürüyüşü

Nevşehir\'de Bayrağa Saygı Yürüyüşü

Nevşehir’de Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen ‘Bayrağa Saygı’ yürüyüşünde, Diyarbakır’da 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı bir askeri alandaki Türk Bayrağı’nın bölücü terör örgütü mensuplarınca indirilmesi protesto edildi.

09.06.2014 21:43

Nevşehir'de Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen 'Bayrağa Saygı' yürüyüşünde, Diyarbakır'da 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı bir askeri alandaki Türk Bayrağı'nın bölücü terör örgütü mensuplarınca indirilmesi protesto edildi.

Ülkü Ocakları Nevşehir Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen ve Ziraat Bankası Kavşağı'ndan başlayan yürüyüşe yaklaşık 500 kişi katıldı. Yürüyüşe katılanlar ellerindeki Türk bayrakları ile 'Ne Mutlu Türküm Diyene', 'Bayrağa Uzanan Eller Kırılsın' ve 'Kahrolsun PKK' şeklinde sloganlar attı. MHP Nevşehir İl Başkanı Göksel Taşçı, Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi Turgay Çetin, çeşitli sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda ülkücü gencin katıldığı yürüyüş Hükümet Konağı'na kadar sürdü. Burada Atatürk Anıtı önünde toplanan kalabalık, hep birlikte İstiklal Marşı'nı okuyarak saygı duruşunda bulundu.

Ülkü Ocakları Şube Başkanı Yahya Leblebici yaptığı açıklamada, "Bardağı taşıran son damla bir grup teröristin 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na bağlı bir askeri alana girerek Türk bayrağını indirmesi olmuştur. Yüksek güvenlikli bir alan olan 2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı'nda bu hadisenin meydana gelmiş olması da olayın vahametini arttırmaktadır. Böylesi bir ihmal ve acziyet asla kabul edilemez" dedi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Nevşehir'de Bayrağa Saygı Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement