Nevşehir 3 İkiz, Aynı Sınıfta Buluştu - Son Dakika
Güncel

Nevşehir 3 İkiz, Aynı Sınıfta Buluştu

Nevşehir 3 İkiz, Aynı Sınıfta Buluştu

3 ikiz, aynı sınıfta buluştuNEVŞEHİR'deki 19 Mayıs İlkokulu'nun birinci sınıf öğrencilerinden 3 ikizler, Özge ve Mehmet Anıl İnan, Egemen ve Enes Ağır ile Mert ve Efe Kaplan kardeşler, aynı sınıfta eğitimlerine başladılar.

05.10.2016 14:56

3 ikiz, aynı sınıfta buluştu

NEVŞEHİR'deki 19 Mayıs İlkokulu'nun birinci sınıf öğrencilerinden 3 ikizler, Özge ve Mehmet Anıl İnan, Egemen ve Enes Ağır ile Mert ve Efe Kaplan kardeşler, aynı sınıfta eğitimlerine başladılar.

Kent merkezindeki 19 Mayıs İlkokulu 1/B sınıfının ikiz öğrencileri, Özge-Mehmet Anıl İnan, Egemen-Enes Ağır ile Mert-Efe Kaplan kardeşler, 2016-2017 eğitim-öğretim yılına başladı. Aynı sınıfta öğrenim gören ikiz öğrencileri sınıf arkadaşları ve öğretmenleri ayırmakta zorluk çekiyor. Öğretmen ve arkadaşlarının ilgi odağı olan ikiz çocuklar, sınıfta aynı sıraları paylaşıyorlar. Sınıf öğretmeni Yılmaz Seçkin, " Nevşehir'de aynı sınıfta 3 ikiz öğrencisi olan tek öğretmenim. Bundan da mutluluk duyuyorum. Mert ve Efe tek yumurta ikizi olduğu için bazen karıştırıyorum. Ancak Mert'in alın yapısında ufak bir ben var. Bu şekilde kendisini ayırıyorum. İkizlerin 3'ü de aynı sıralarda oturuyorlar" ifadelerini kullandı.

İkiz öğrenciler ise, bulundukları durumdan mutlu olduklarını belirtti. Öğrenciler ayrıca, bazen öğretmen ve sınıf arkadaşlarının kendilerini karıştırdıklarını söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nevşehir 3 İkiz, Aynı Sınıfta Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement