Nestlé Nesfit Ballı Bademli "Yılın En İyi Yeni Ürünü" Ödülünü Kazandı - Son Dakika
Güncel

Nestlé Nesfit Ballı Bademli "Yılın En İyi Yeni Ürünü" Ödülünü Kazandı

Nestlé Nesfit Ballı Bademli "Yılın En İyi Yeni Ürünü" Ödülünü Kazandı

BrandSpark International tarafından gerçekleştirilen ve 14.870 Türk tüketicisinin oylarıyla belirlenen sonuçlara göre, Nestlé Nesfit Ballı Bademli, kahvaltılık gevrek kategorisinde "yılın en iyi yeni ürünü" ödülünü aldı

14.09.2013 08:57

Uluslararası araştırma şirketi BrandSpark International tarafından gerçekleştirilen ve 14.870 Türk tüketicisinin oylarıyla belirlenen sonuçlara göre, Nestlé Nesfit Ballı Bademli, kahvaltılık gevrek kategorisinde "yılın en iyi yeni ürünü" ödülünü aldı

ESOMAR ve MRIA (Kanada Araştırmacılar Derneği) üyesi uluslararası araştırma şirketi BrandSpark International, Türk tüketicileri tarafından yılın en çok beğenilen yeni gıda, temizlik, ev ve kişisel Bakım ürünlerini belirlemeye yönelik, 100% tüketici görüşlerine dayalı, bağımsız ve prestijli bir uluslararası ödül programı olan En İyi Yeni Ürün Ödülleri Türkiye'nin 2013 yılı kazanan listesini açıkladı.

Nestlé Nesfit Ballı Bademli, kahvaltılık gevrek kategorisinde tüketicilerin oylarıyla 2013'ün En İyi Yeni Ürünü ödülünü kazandı. Nestlé NESFİT Ballı & Bademli, lezzetten ödün vermeden form kazanmak ve formlarını korumak isteyenlere sağlıklı ve besleyici bir kahvaltı seçeneği sunuyor.

2013'ün En İyi Yeni Ürünleri, BrandSpark International araştırma şirketi tarafından, Türkiye'de bu yıl ikincisi gerçekleştirilen, BrandSpark Türkiye Alışveriş Tutum ve Alışkanlıkları Araştırması sonucunda belirlendi. Yeni ürünler ve inovasyon alanında Türkiye'de yürütülen en kapsamlı çalışma olma özelliğini taşıyan bu araştırmada, 14,870 Türk tüketicisi 74 farklı ürün kategorisinde toplam 113 marka ve 241 ürünü değerlendirdi.

BrandSpark Türkiye Alışveriş Tutum ve Alışkanlıkları Araştırması, En İyi Yeni Yeni Ürünleri belirlemenin yanı sıra, evin alışverişinden sorumlu kişinin, alışveriş ve medya takip alışkanlıkları temelinde, güncel bir "alışverişçi" portresi ortaya koyuyor. En İyi Yeni Ürün Ödülleri programının kurucusu ve BrandSpark International araştırma şirketinin başkanı Robert Levy, araştırma sonuçlarının Türk tüketicilerinin, En İyi Yeni Ürün Ödülleri gibi, bağımsız tüketici tavsiyelerine önem verdiğini gösterdiğini söyleyerek ekledi: "Her yıl yüzlerce yeni ürün piyasaya çıkıyor –Türk tüketicilerin karar vermek için kendileri gibi diğer tüketicilerin tavsiye ve onayına başvurmak istemesi çok doğal".

"Nestlé NESFİT Ballı & Bademli'nin "En İyi Yeni Ürün Ödülü" kazanmış olması şu anlama geliyor: Bu ürün gerçek tüketiciler tarafından satın alınmış ve kategorisindeki en iyi ürün olarak diğer tüketicilere de tavsiye edilmektedir."

Kahvaltıda yenecek bir kase Nestlé NESFİT Ballı & Bademli, vücudun ihtiyacı olan besin öğelerini almasına ve dengeli beslenmeye yardımcı oluyor. Sütle tüketilen bir kase NESFİT Ballı & Bademli kalsiyum, demir ayrıca folik asit dahil olmak üzere 5 farklı vitamin içeriyor ve sadece 160 kalori.

Dünyada ilk kez 2003 yılında düzenlenen En İyi Yeni Ürün Ödülleri, günümüzde hızlı tüketim ürünleri alanında Kuzey Amerika'nın en prestijli ödül programı kabul ediliyor. Levy sözlerine şöyle devam ediyor: "Kazananların belirlenmesi sürecinde herhangi bir jürinin yer almaması ve birincilerin 100% tüketicilerin oylarıyla seçilmesi çok önemli. Böylece tüketiciler herhangi bir ürünün reklamında ya da ambalajının üzerinde En İyi Yeni Ürün logosunu gördüklerinde, o ürünü kendileri gibi tüketicilerin kullanıp tavsiye ettiğinden emin oluyor".

En İyi Yeni Ürün Ödülleri programı Türkiye'de güçlü medya ve perakende sponsorlarının desteğine sahip. Bu sponsorlar arasında Türk tüketicisinin yakından tanıdığı ve güvendiği Evim, Lezzet, Elele ve Seninle dergileri ve Migros da yer almakta.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Nestlé Nesfit Ballı Bademli 'Yılın En İyi Yeni Ürünü' Ödülünü Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement