Neşe Erberk, Tursil İmza Günü'nde Hanımlarla Buluşuyor - Son Dakika
Güncel

Neşe Erberk, Tursil İmza Günü'nde Hanımlarla Buluşuyor

Neşe Erberk, Tursil İmza Günü\'nde Hanımlarla Buluşuyor

Henkel, hanımların temizlikteki en önemli yardımcısı Tursil'in tanıtım çalışmalarına, eski Türkiye ve Avrupa güzeli, örnek bir anne ve deneyimli bir eğitimci olan Neşe Erberk ile devam ediyor.

06.12.2012 08:58

Tursil, Neşe Erberk'i 16 Aralık 2012 Pazar günü, 11.00 - 17.00 saatleri arası İstanbul Bostancı Green Park Hotel'de 4.sü gerçekleşecek olan Mini Süper Star Çocuk Şenliği'nde bir kez daha sevenleri ile buluşturuyor. Tursil, tüm hanımları Neşe Erberk ile imza günü etkinliği için Mini Süper Star Çocuk Şenliği'ne bekliyor. Mini Süper Star Çocuk Şenliği'ne gelen hanımlar Neşe Erberk ile birlikte fotoğraf çektirerek, ona imzalatma ve onunla sohbet etme şansına sahip olacak.

Üretici firma Henkel'in Neşe Erberk ile tanıtım çalışmalarına devam ettiği yeni ürün Tursil Jel Sıvı Çamaşır Deterjanı, yıkama testlerinde gösterdiği güçlü performans ile öne çıkıyor. Ürün, hem renklilerde hem de beyazlarda gücünü gösteriyor. İçerdiği optik beyazlatıcılar sayesinde renklileri ağartmadan pırıl pırıl yaparken, beyazlarda da üstün performans sağlıyor. Böylece hanımlar, renklilerde ve beyazlarda aynı deterjanı kullanmanın rahatlığını yaşıyor. Tursil Jel, sevilen leylak ve taze kır çiçeklerinin kokularını da doğadan çamaşırlarınıza ve evinize getiriyor. Ürünün en önemli özelliklerinden biri ise kalıntı bırakmayan sıvı formülü…

Tursil Jel Sıvı Çamaşır Deterjanı için düzenlenecek imza gününde ev hanımlarıyla buluşacak olan Neşe Erberk, "Hem çalışan hem de ev işleriyle bizzat ilgilenen bir anne olarak Tursil jel'in evde en büyük yardımcım olduğunu söyleyebilirim. Ben çamaşırların temizliği ve kokusu konusunda dikkatli ve titiz bir insanım. Kızlarım da büyüdükçe bu titizliğimi paylaşmaya başladılar. Benim gibi onlar da çamaşırlarının tertemiz olmasını ve mis gibi kokmasını istiyorlar. Ben Tursil jel ile hem renklilerde hem de beyazlarda harika sonuçlar alıyorum. Bu anlamda Tursil Jel'den çok memnunum." diyor.

Tursil ile Neşe Erberk İmza Günü'ne katılmak ve Mini Süper Star Çocuk Şenliği'ndeki birçok keyifli aktivite ile gün boyu harika vakit geçirmek için siz de 16 Aralık 2012 Pazar günü, 11.00 - 17.00 saatleri arası İstanbul Bostancı Green Park Hotel'de olun.

Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Kozmetik ve Kişisel Bakım ile Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş alanında lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel, Persil, Schwarzkopf ve Loctite gibi tanınmış markaları ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada 47.000'den fazla çalışanı bulunan Henkel, 2011 mali yılında 15 milyar 605 milyon Euro'luk satış ve 2 milyar 29 milyon Euro'luk faaliyet karı gerçekleştirmiştir. Henkel imtiyazlı hisse senetleri, Almanya DAX borsa endeksine kayıtlıdır ve şirket "Fortune Global 500" listesinde yer almaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Neşe Erberk, Tursil İmza Günü'nde Hanımlarla Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement