Neon Renkli Tkees Terlikler İle Enerjiniz Stilinize Yansısın - Son Dakika
Güncel

Neon Renkli Tkees Terlikler İle Enerjiniz Stilinize Yansısın

Neon Renkli Tkees Terlikler İle Enerjiniz Stilinize Yansısın

Angelina Jolie, Beyonce, Cameron Diaz, Blake Lively, Cindy Crawford, Kim Kardashian gibi dünya starlarının tercih ettiği Tkees terlikler, Türk kadınlarının şıklığını tamamlıyor.

30.05.2014 11:21

Canlı renkleri ve özgün modelleriyle bu yaz cadde ve plajları hareketlendirecek olan Tkees terlikler, enerjik çizgisiyle moda severlere birbirinden özel seçenekler sunuyor. Deri bantlarıyla her adımda rahat etmenizi sağlayacak olan Tkees terlikler, kauçuk tabanı sayesinde de uzun ömürlü bir kullanım vaat ediyor.

Neon renkler ile bulunduğunuz her yeri canlandırın

Neon renklerden zengin tasarımlarıyla, enerjinizi stilinize yansıtmanızı sağlayan Tkees terlikler, rengarenk modelleriyle kadınlara benzersiz bir şıklığın kapılarını aralıyor. Tkees terlikler, fuşya ve kırmızı düz renk seçeneklerinin yanı sıra; yeşil, sarı ve fuşya renklerinin kombinasyonundan oluşan özgün modeliyle de benzerlerinden ayrılıyor. Mat ve parlak renk seçenekleriyle farklı beğeni ve ihtiyaçları gözeten Tkees terliklerin neon renkli modelleriyle siz de stilinizi canlandırabilir, yaza şık bir adım atabilirsiniz.

Dünya yıldızlarının tercihi Tkees terlikler Türkiye'de seçkin satış noktalarında

Ayaklarda yaz modasını, soft renklerin uyumlu birlikteliğiyle dikkat çeken Tkees terlikler ile keşfedebilirsiniz. Tkees terliklere; Bilstore, Divarese, Kipling, Markapark, Ranello, &Style, Nando, Shoes Center, Chicks, Butik İrfan, Miro, Mare, Perla, Viola, Vogue NC, Sur , Boyner, Beymen, Divarese, Vepa62,  Super Step, Ranello, Zizigo.com, Enmoda.com , Morhipo.com, Takatuka.com, Shoe Box,  Viola, Sur Sandalet, Ziya, Kvnc, Legend Shoes mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Neon Renkli Tkees Terlikler İle Enerjiniz Stilinize Yansısın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement