Nazlı Ilıcak Çarşaf Giydi - Son Dakika
Güncel

Nazlı Ilıcak Çarşaf Giydi

Nazlı Ilıcak Çarşaf Giydi

Sabah Gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak, Empati Projesi kapsamında çarşaf giydi.

01.01.2013 12:43  Güncelleme: 12:42

Aralarında; Orhan Gencebay, Hakan Meriçliler, Orhan Miroğlu gibi ünlülerin de olduğu Empati Projesi'nde yaşanan en ilginç olay Sabah Gazetesi yazarı Nazlı Ilıcak'ın çarşaf giymesi oldu.

Proje kapsamında her bir ünlü konsept gereği bazı kostümler giydi ve buna uygun makyajlar yapıldı. En ilginç kostüm ise Nazlı Ilıcak tarafından giyildi. Nazlı Ilıcak giydiği çarşafla kameraların karşısına geçip gerçek bir cesaret ve empati örneği sergiledi.

Proje kapsamında empati yapmak için çarşaf giydirilen Nazlı Ilıcak, verdiği pozun CHP'nin çarşaf açılımı ile kıyaslanabileceğinden de çekindiğini dile getirerek bu iddiaları en baştan reddetti. Ilıcak sözlerine başörtülüler için çok mücadele ettiğini de ekledi:

"Bu kıyafetle CHP'nin 'çarşaf açılımı'ndan esinlendiğimi düşünebilirsiniz. Ama işin aslı öyle değil. Empati yapmak için bu pozu vermeyi kabul ettim. Başörtülülerin üniversiteye devam etmesi, hatta parlamentoda yer alması için bir hayli mücadelem oldu. Her değişim bir mücadeleyle başlar. Bu mücadelenin öncülerinden biri olmaktan memnunum. Netice itibariyle kimseyi inançlarından ve kılık kıyafetinden dolayı yargılayamayız."

ILICAK'IN SİYASİ GEÇMİŞİ

Gazeteci Nazlı Ilıcak, 1999 yılında Fazilet Partisi'nden milletvekili olmuştu.

Aynı dönem seçilen Merve Kavakçı, yemin töreninde Meclis sıralarında yuhalanırken onun yanındaydı. Fazilet Partisi kapatıldı ve Ilıcak'a 5 yıl siyaset yasağı getirilmişti.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Nazlı Ilıcak Çarşaf Giydi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement