Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü: "Vefa Bekliyorum" - Son Dakika
Güncel

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü: "Vefa Bekliyorum"

Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü: "Vefa Bekliyorum"

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta Pazarspor yenilgisiyle play off şansını zora sokan Nazilli Belediyespor'da bir grup taraftarın tepkisine hedef olan teknik direktör Taşkın Güngör, "Biraz vefa bekliyorum" dedi.

22.04.2014 17:32

Spor Toto 2'inci Lig Kırmızı Grup'ta Pazarspor yenilgisiyle play off şansını zora sokan Nazilli Belediyespor'da bir grup taraftarın tepkisine hedef olan teknik direktör Taşkın Güngör, "Biraz vefa bekliyorum" dedi.

Göreve geldiğinde 3 puanla sondan 2'nci sırada yer alan takımına 45 puan kazandırıp play off adayı yaptığını hatırlatan Taşkın Güngör, "Ben onurlu bir insanım. Başarısız olduğumu düşünsem, bir dakika durmam" diye konuştu.

Devre arasında Muğdat, Tunç ve kaleci Kurtuluş'un ayrılmasıyla ilgili tartışmalara da açıklık getiren Güngör şöyle devam etti:

"Üç futbolcu yönetimle görüşüp, ayrılmak istediklerini bildirdi. Benim yapacağım hiçbir şey yoktu. Bu kulübün bir politikası var ve buna uymak zorundaydım. İsteseydim o dönemde ben de bırakırdım ama riske girip burada kaldım. Yönetime ve camiaya ihanet etmedim. Şimdi de görevimin başındayım." - Nazilli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Nazilli Belediyespor Teknik Direktörü: 'Vefa Bekliyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement