Narkoçelik-13 Operasyonunda 451 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
Güncel

Narkoçelik-13 Operasyonunda 451 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Narkoçelik-13 operasyonları kapsamında 81 ilde düzenlenen operasyonlarda 451 kilogram uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 194 şüphelinin yakalandığını açıkladı. Yerlikaya, operasyonların artarak devam edeceğini belirtti.

21.04.2024 09:49

(ANKARA) - İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu satıcılarına yönelik 81 ilde düzenlenen 'Narkoçelik-13' operasyonlarında 451 kilogram uyuşturucu madde ve 87 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildiğini, 194 şüphelinin yakalandığını bildirdi.

Yerlikaya, operasyonun ayrıntılarını X hesabından paylaştı.

Yerlikaya, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde il jandarma komutanlıklarınca, uyuşturucu madde imalatçılarına ve bunların satışını yapanlarla sokak satıcılarına yönelik 81 ilde eş zamanlı "Narkoçelik-13" operasyonları düzenlendiğini açıkladı.

"OPERASYONLARIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK"

Yerlikaya, operasyonlarda 451 kilogram uyuşturucu madde ile 87 bin uyuşturucu hapın ele geçirildiği ve 194 şüphelinin yakalandığı kaydetti.

Yerlikaya, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki, uyuşturucu satıcılarının aydınlık geleceğimiz olan gençlerimizi ve toplumumuzu zehirlemelerine asla izin vermeyeceğiz. Ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek" dedi.

Narkoçelik-13 Operasyonunda 451 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Narkoçelik-13 Operasyonunda 451 Kilogram Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement