Namık Havutça: Sayın Bakan 'Hata Payı Olabilir Ama Bunlar Çok Azdır' Dedi - Son Dakika
Güncel

Namık Havutça: Sayın Bakan 'Hata Payı Olabilir Ama Bunlar Çok Azdır' Dedi

Namık Havutça: Sayın Bakan \'Hata Payı Olabilir Ama Bunlar Çok Azdır\' Dedi

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile OHAL kapsamında eğitimdeki mağduriyetleri görüştüklerini belirten CHP'li Namık Havutça "Sayın Bakan, 'Hata payı olabilir ama bunlar çok azdır.

22.09.2016 15:15

MİLLİ Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile OHAL kapsamında eğitimdeki mağduriyetleri görüştüklerini belirten CHP'li Namık Havutça "Sayın Bakan, 'Hata payı olabilir ama bunlar çok azdır. Müracaat edilirse gerekli inceleme yapılır. Hatalar düzeltilir' dedi" diye konuştu.

CHP Milli Eğitim Komisyonu üyeleri TBMM'de düzenledikleri basın toplantısında Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile OHAL sürecinde milli eğitimde yaşanan mağduriyetlere ilişkin yaptıkları görüşmeyi değerlendirdi. CHP Eskişehir Milletvekili Gaye Usluler, 15 Temmuz darbe girişimi sonrasında kamudan 28 bin öğretmenin ihraç edildiğini belirterek şunları söyledi: "Ey seçilmiş sorumlular bu hukuksuzluğa biran önce son verin. Siz aldandınız, af dileyerek sıyrılmaya çalışıyorsunuz. Devleti yönetenler siz aldanabilirken bu ülkenin öğretmenin, hekiminin, yargıcının, askerinin aldanma hakkı yok mudur? Hak size ait midir? Hukukun üstünlüğü bu ülkenin tamamı için geçerlidir. Açığa alınan kamu çalışanlarının, mağdur öğrencilerin, sendikal hakları kısıtlanan öğretmenlerin vebali sizlerin üzerindedir."

CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça ise Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz ile eğitimdeki mağduriyetlere ilişkin yaptıkları görüşmede bakanın tavrının ne olduğuna ilişkin bir soruyu şöyle yanıtladı: "Ben Sayın Bakanı'nın da kafasının biraz karışık olduğunu görüyorum. "Sayın Bakan, 'Hata payı olabilir ama bunlar çok azdır. Müracaat edilirse gerekli inceleme yapılır. Hatalar düzeltilir' dedi." - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Namık Havutça: Sayın Bakan 'Hata Payı Olabilir Ama Bunlar Çok Azdır' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement