Mutlu Evliliğin Sırrı Detaylarda Gizli - Son Dakika
Güncel

Mutlu Evliliğin Sırrı Detaylarda Gizli

Mutlu Evliliğin Sırrı Detaylarda Gizli

Pere Palace Hotel, Jumeirah; geçmişte olduğu gibi bugün de geleceklerine imza atan çiftlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

18.07.2013 09:38  Güncelleme: 17:01

PERA PALACE HOTEL, JUMEIRAH ve HARVEY NICHOLS

Yüzyıldır rüya gibi düğünlere ev sahipliği yapan Pere Palace Hotel, Jumeirah; geçmişte olduğu gibi bugün de geleceklerine imza atan çiftlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Mutlu bir evliliğin sırrının detaylarda gizli olduğunu bilen Pera Palace Hotel, Jumeirah; şimdi de evlenecek çiftler için Harvey Nichols ile tecrübelerini birleştiriyor.

İstanbul'un yüzyıldır parlayan yıldızı Pera Palace Hotel, Jumeirah hayatınızın bu en önemli gününü planlamanızda düğün organizasyonlarından sorumlu uzman kadrosu ile her zaman yanınızda.  Salon düzeninden menünün oluşturulmasına, masa düzeninden düğün gününün programına kadar tüm ayrıntılarla ilgilenerek dillere destan bir organizasyon için sizlere yardımcı olunuyor. Düğün Pastası da Pera Palace'ın armağanı. Düğün hediyeniz pastayla sınırlı değil; düğün gecesi gelin ve damat için bir gece normal odada konaklama; 150 kişilik ve üstü düğün davetlerinde suit oda ve kahvaltı Pera Palace Hotel, Jumeirah'nın hediyesi... Ayrıcayıl sonuna kadar geçerli Jumeirah Port Soller Hotel & Spa, Mallorca, Jumeirah Dhevanafushi, Maldives veya Jumeirah Vittaveli, Maldives otellerinden birinde 1 gece konaklama, odada balayı ikramları ve sonraki geceler için %15 konaklama indirimi de Pera Palace'ın düğün hediyesi…

Düğün kadar öncesindeki hazırlıkların da önemini bilen Pera Palace Hotel, Jumeirah; geleneksel "gelin hamamı" ve kına" paketi ile geçmişten günümüze düğünlerin bu en önemli adımını gelinler için unutulmaz kılarken Demcard ve Harvey Nichols Card üyelerine indirim uygulanıyor. Ayrıca Evlilik Listesini (Wedding List) Harvey Nichols'tan oluşturan çiftlere, gelin hamamında indirim uygulanıyor.

Gelin Hamamı Pera Palace Hotel, Jumeirah'da

Pera Palace Hotel, Jumeirah içinde 380 m²'lik alanda yer alan Pera SPA by Spa Soul'da, gelin ve en yakınları için maksimum 10 kişilik düzenlenen Türk hamamı ritüelinde bakır bir taştan yavaşça beyaz mermerin üzerine akan ılık suyun sesi, mis gibi sabun kokan tül inceliğindeki köpükler, yumuşacık bir örtü gibi sarıp sarmalayan buhar ile gelinler hazırlanırken, klasik göbek taşı, kese ve köpük masajı zamanın daha yavaş aktığı eski İstanbul günlerine götürüyor. 40 ve 60 dakikalık bu uygulamalarda tercihe göre; "Buz içerisinde sunulan dilimlenmiş mevsim meyveleri", "Dilimlenmiş elma, portakal ya da limon ile Su", "Vücuttaki toksinlerin atılmasında etkili olan alkolsüz Üzüm Suyu", "Bitki Çayı",   "Alkolsüz Şampanya", "Portakal Suyu" gibi alternatifli ve serinletici içecek ikram ediliyor. Ayrıca yine tercihe göre club sandwich, zeytinyağlı aperatif tabağı ile kuru kayısı ve cevizden oluşan kuruyemiş tabağı gibi alternatifler gelin hamamında misafirleri bekliyor.

Weddig Listeniz Harvey Nichols'tan

Harvey Nichols Home, dünyanın en iyi yemek takımları, ev dekorasyon ve tekstil ürünleri ile evlenecek çiftlere "wedding list" ile ayrıcalıklar sunuyor. Evlilik listesini Harvey Nichols'tan hazırlayan çiftlere Pera Palace Hotel, Jumeirah'dan gelin hamamında indirim uygulanıyor..Dünyanın en şık ve en özel markalarını bünyesinde bulunduran Harvey Nichols; Missoni, Etro Home, Blumarine, Michael Aram, Ralph Lauren, Fringe Studio, Atlantis ve Riviere gibi markalarının tüm ürünlerini Harvey Nichols Home bölümünde bulabilirsiniz.

Pera Palace Hotel, Jumeirah ve Harvey Nichols tecrübesi ile geleceğinize güvenle imza atın.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mutlu Evliliğin Sırrı Detaylarda Gizli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement