Mutfakta Ayrı Banyoda ayrı Bingo Krem ve Spreyli Temizleyici'ler - Son Dakika
Güncel

Mutfakta Ayrı Banyoda ayrı Bingo Krem ve Spreyli Temizleyici'ler

Mutfakta Ayrı Banyoda ayrı Bingo Krem ve Spreyli Temizleyici\'ler

Bingo Krem Temizleyici, banyo ve mutfaklar için ayrı olarak geliştirilen özel formülleriyle tortu bırakmıyor, tüm yüzeyleri çizmeden temizliyor.

23.04.2014 16:09  Güncelleme: 16:03

Kuruma yapmayan kapak teknolojisi ile piyasaya sunulan Bingo Krem Temizleyici, mutfaklara limon çiçeğinin ferahlığını getirirken, banyo için geliştirilen özel amonyaklı formülü ise derinlemesine temizlikte fark yaratıyor.

Tıpkı Bingo Krem Temizleyici gibi yağsız hijyenik mutfaklar ve kireçsiz tertemiz banyolar için ayrı olarak üretilen Bingo Spreyli Temizleyici, mutfak söz konusu olduğunda tezgahta, ocakta, aspiratörde veya fırında; banyoda ise musluk, duşa kabin ve derzlerde, spreyli pratik başlığı ile rahatlıkla kullanılabiliyor. Yüksek temizleme performansı ve kolay durulanma özelliği ile Bingo Spreyli Temizleyicinin köpüklü kullanım avantajı ise dip köşe tüm yüzeylerde etkili oluyor.

Bingo ile ilgili daha fazla bilgi alabilmek için www.bingo.com.tr adresini, www.facebook.com/bingoturkiye ve www.twitter.com/BingoTurkiye sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mutfakta Ayrı Banyoda ayrı Bingo Krem ve Spreyli Temizleyici'ler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement