"Müşteri Kapma" Tartışması Kanlı Bitti - Son Dakika
Güncel

"Müşteri Kapma" Tartışması Kanlı Bitti

"Müşteri Kapma" Tartışması Kanlı Bitti

Fatih'te, aynı iş merkezinde bulunan iki mağaza çalışanları arasında müşteri kapma yüzünden çıkan kavgada bir kişi öldü.

27.10.2011 14:51

Fatih'te, aynı iş merkezinde bulunan iki mağaza çalışanları arasında müşteri kapma yüzünden çıkan kavgada bıçaklanarak öldürülen 14 yaşındaki Arif Doğan'ın katil zanlısı Bayram Tekin ile kuzeni Sinan Tekin gözaltına alındı. İfadelerinde cinayeti itiraf eden iki zanlı işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Fatih Beyazıt Mahallesi Çadırcılar Caddesi Eskiciler Sokak'ta bulunan bir iş merkezindeki iki mağazanın çalışanları arasında 21 Ekim 2011 tarihinde müşteri kapma yüzünden tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle başlayan kavgada, 14 yaşındaki Arif Doğan ile amcasının oğlu Mehmet Doğan (32) bıçakla ağır yaralandı. Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Arif Doğan, 4 gün sonra hayatını kaybederken Mehmet Doğan'ın tedavisi ise sürüyor. Cinayet Büro Amirliği Ekipleri, hastanede bulunan yaralı Mehmet Doğan'ın ifadesine başvurdu. Doğan'ın ifadeleri doğrultusunda operasyon düzenleyen ekipler, kavgaya karıştıkları ileri sürülen Bayram Tekin ile amcasının oğlu Sinan Tekin'i gözaltına aldı. Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Bayram ile Sinan Tekin, müşteri kapma yüzünden kavga ettikleri Arif ile Mehmet Doğan'ı bıçakladıklarını itiraf etti. Emniyette işlemleri tamamlanan Bayram Tekin ile Sinan Tekin Çağlayandaki İstanbul Adliyesine sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 'Müşteri Kapma' Tartışması Kanlı Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement