Müşteri Deneyimi Alanında Bir İlk - Son Dakika
Güncel

Müşteri Deneyimi Alanında Bir İlk

Müşteri Deneyimi Alanında Bir İlk

Müşteri Deneyimi Arenası, Türkiye'de ilk kez, yerli, başarılı müşteri deneyimi projelerini sektör profesyonelleri ile buluşturuyor.

05.02.2018 09:23  Güncelleme: 09:25

Markalar burada müşteri deneyiminde elde ettikleri başarıların sırlarını sebep ve yöntemleriyle birlikte açıklıyor, başarısını paylaşma imkanı elde ederken, ödülünü de kazanıyor.

Etkinlik izleyici sektör profesyonellerine ise ilham veriyor, ufuk açıyor.

Nice Medya tarafından ve müşteri deneyimi alanında yeni nesil teknolojiler geliştiren Pisano desteğiyle gerçekleştirilen Müşteri Deneyimi Arenası, 6 Mart 2018'de Babylon Bomontiada'da gerçekleştirilecek.

MÜŞTERİ DENEYİMİ ARENASI NEDİR?

Müşteri Deneyimi Arenası sektörde bir ilke imza atıyor. Alışılagelmiş ödül törenlerinden farklı olarak, Müşteri Deneyimi Arenası'nda ödül alan projeler, katılımcılara tüm detaylarıyla birlikte aktarılacak. Markalar müşteriyle temas noktalarında elde ettikleri başarıları sebep ve yöntemleriyle birlikte ilk ağızdan sektör profesyonelleriyle paylaşacak.

Müşteri hizmetleri ve deneyimi alanındaki parlak fikirlerin paylaşım platformu olma fikriyle hayata geçirilen proje, Türkiye'nin alanında uzman ve akademik isimlerini jüri üyesi olarak bünyesinde barındırıyor.

Tamamı müşteri deneyimi hakkında olan ilk etkinlik olma özelliği taşıyan Müşteri Deneyimi Arenası, "En"leri seçmek yerine müşteri deneyimi alanında herkese fayda sağlayan "Büyük Düşünceler, İyi Fikirler ve Üretken Performansların" hakkını proje sahiplerine teslim ediyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Müşteri Deneyimi Alanında Bir İlk - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement