Mustafa Eren Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Mustafa Eren Seçim Sonuçları

Mustafa Eren Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde AK Parti Isparta Yalvaç belediye başkan adayı olan Mustafa Eren isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:20

31 Mart seçimlerinde AK Parti Isparta Yalvaç belediye başkan adayı olan Mustafa Eren isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. Isparta Yalvaç ilçesinde toplam 6 aday ile yarışan Mustafa Eren isimli AK Parti adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde AK Parti Isparta Yalvaç adayı Mustafa Eren kimdir? AK Parti Isparta Yalvaç adayı Mustafa Eren yüzde kaç oy aldı?

Mustafa Eren Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Isparta Yalvaç belediye başkan adayı olarak gösterilen Mustafa Eren Yalvaç ilçesinde % 24,69 oranında oy almıştır. Yalvaç ilçesinde % 24,69 oranında oy olan Mustafa Eren adlı AK Parti adayı toplamda 3.029 adet oy sayısına ulaştı.

Mustafa Eren Kimdir?

Mustafa Eren Seçim Sonuçları

İlk, orta ve lise eğitimini Yalvaç'ta tamamladı. Akdeniz Universitesi Ziraat Fakültesi'ni bitirdi. Evli ve 3 çocuk babasıdır.

Isparta Yalvaç ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Mustafa Eren Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement