Mustafa El-A'Zamî Sempozyumu'nda Son Gün - Son Dakika
Güncel

Mustafa El-A'Zamî Sempozyumu'nda Son Gün

Mustafa El-A\'Zamî Sempozyumu\'nda Son Gün

Asrın büyük hadis âlimi Mustafa el-A'zamî, vefatının birinci yılında İbn Haldun Üniversitesi Başakşehir yerleşkesinde düzenlenen sempozyumla anılıyor.

20.12.2018 08:36

İbn Haldun Üniversitesi'nde (İHÜ) gerçekleştirilen Mustafa el-A'zamî Sempozyumu, dünyanın birçok ülkesinden önemli akademisyenin konuşmacı olarak katıldığı oturumların ardından, 20 Aralık Perşembe günü saat 16.30'da, İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk ve İHÜ İslami İlimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Serdar Demirel'in kapanış konuşmaları ile sona erecek.

Mustafa el-A'zamî'nin hayatı, fikirleri ve katkılarının ele alındığı sempozyumun ikinci gününde "Kutsal kitapların metinleşme süreci, Batıdaki hadis algısı ve Azami'nin itirazları, Fıkhın menşei sorunu ve Batı Akademyası 1 ve 2" konulu oturumlar gerçekleştirilecek.

Sempozyumun 20 Aralık'taki oturumları saat 09.00'da başlayacak. Dört oturumun ardından sempozyum saat 16.30'da İbn Haldun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Recep Şentürk ve İslami İlimler Enstitü Müdürü Prof. Dr. Serdar Demirel'in kapanış ve değerlendirme oturumu ile sona erecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mustafa El-A'Zamî Sempozyumu'nda Son Gün - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement