Mustafa Denizli 'Wıll The Road To Istanbul' Filminin İstanbul'daki Çekimlerine Katıldı - Son Dakika
Güncel

Mustafa Denizli 'Wıll The Road To Istanbul' Filminin İstanbul'daki Çekimlerine Katıldı

Mustafa Denizli \'Wıll The Road To Istanbul\' Filminin İstanbul\'daki Çekimlerine Katıldı

11 Yaşındaki Will İsimli Liverpool Taraftarının, 2005 Yılında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Liverpool ile Ac Milan Arasında Oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'ne Uzanan Serüvenini Anlatan 'wıll The Road To Istanbul' Filminin İstanbul'daki Çekimleri Başladı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Gerçekleştirilen Çekimlere Liverpool'un Efsane İsimlerinden Kenny Dalglish ve Teknik Direktör Mustafa Denizli de Katıldı. Hava Alanından Direk Sete Gelen Mustafa Denizli, Kenny Dalglish ile Tanışmasının Ardından Filmde Oynayacağı Sahnenin Provasını Yaptı. Denizli Daha Sonra Kostüm Provasına Gitti.

28.06.2010 19:20

11 yaşındaki Will isimli Liverpool taraftarının, 2005 yılında İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı'nda, Liverpool ile AC Milan arasında oynanan Şampiyonlar Ligi Finali'ne uzanan serüvenini anlatan 'WILL THE ROAD TO ISTANBUL' filminin İstanbul'daki çekimleri başladı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilen çekimlere Liverpool'un efsane isimlerinden Kenny Dalglish ve Teknik Direktör Mustafa Denizli de katıldı. Hava alanından direk sete gelen Mustafa Denizli, Kenny Dalglish ile tanışmasının ardından filmde oynayacağı sahnenin provasını yaptı. Denizli daha sonra kostüm provasına gitti.

Filmde Liverpool'un efsane ismi Kenny Dalglish, Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin yanı sıra Liverpoollu oyuncular Steven Gerrard ve Jamie Carragher da rol alıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Mustafa Denizli 'Wıll The Road To Istanbul' Filminin İstanbul'daki Çekimlerine Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement