Müslüm Gürses'i Dostları Yalnız Bırakmadı - Son Dakika
Güncel

Müslüm Gürses'i Dostları Yalnız Bırakmadı

Müslüm Gürses\'i Dostları Yalnız Bırakmadı

İzmir'in gece hayatının tanınan simalarından Eylül Metin, yoğun bakımdaki Müslüm Gürses'i ziyaretinden dönüşünde İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda basına açıklamalarda bulundu.

21.11.2012 10:39

İzmir'in gece hayatının tanınan simalarından Eylül Metin, yoğun bakımdaki Müslüm Gürses'i ziyaretinden dönüşünde İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda basına açıklamalarda bulundu.

Eylül Metin, yakın arkadaşım, ağabeyim dediği Müslüm Gürses'i ziyaret etti. Ünlü sanatçının durumuna çok üzüldüğünü söyleyen Metin, Gürses'in iyileşerek yine eski sağlığına kavuşarak aramıza katılacağı günleri iple çektiğini anlattı. "Hayata bir gol daha atmak" lafını hatırlatan Metin, "Müslüm Gürses de

hayata karşı bir gol daha atarak hepimizi şaşırtacaktır" diye konuştu.

Gürses'in hayatında önemli bir yeri olduğunu belirten Metin, onun yeri doldurulması zor sanatçılardan biri olduğunu ifade etti. Gürses'e yapmış olduğu ziyarete değinen Metin, sözlerini şöyle sürdürdü: "Olayı duyunca apar topar uçakla İstanbul'a gittim. Müslüm Baba duymasa bile orada olmak önemliydi. Yanında olduğumuzu bilmesi, hissetmesi gerekliydi. Ben ve diğer arkadaşlar Muhterem hanımın yanında bulunarak ona destekte bulunmamız gerekliydi. Bu nedenle hiç düşünmeden bütün işlerimi iptal edip ilk uçakla İstanbul'a gittim." Gürses'le ilgili çok güzel anılarının olduğunu söyleyen Metin, en önemli anısının Müslüm Gürses'le ilk tanıştığı zamanlarda olduğunu belirterek şöyle konuştu: "İlk tanıştığımızda Müslüm Baba'yı anlayamamıştım. Yüzündeki ifade gülerken de ağlarken de üzülürken de aynı olduğu için acaba dediklerimi anlamıyor mu diye düşünüyordum. Daha sonra gördüm ki Müslüm Baba eşsiz repertuara sahip olan ve karşısındaki insanı gerçekten anlamaya çalışan ve anlayan bir insan."

GÜRSES'İN SAĞLIK DURUMU

Öte yandan kalp ameliyatından sonra yoğun bakıma kaldırılan Arabesk Müziğin babalarından Müslüm Gürses'in sağlık durumunun her geçen saat iyiye gittiği söylendi. Gürses'in doktoru Prof. Dr. Bingür Sönmez yaptığı açıklamada, "Müslüm Gürses dün geceyi rahat geçirdi. Karaciğer enzimlerinde düzelme var. Hala solunum aletine bağlı. Böbrekleri diyalizde. Hala riskli bir hastadır ama her geçen saat daha iyi oluyor. Akciğerleri toparlıyor. Karaciğeri beklediğimizden daha iyi toparladı" dedi.

Sönmez, twitter'daki bilgi kirliliğinin önlenmesi konusunda ricada bulundu. Sönmez, Gürses'in önümüzdeki bir hafta boyunca yoğun bakımda kalacağını söyledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Müslüm Gürses'i Dostları Yalnız Bırakmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement