MÜSİAD'dan Başkan Ekinci'ye Ziyaret - Son Dakika
Güncel

MÜSİAD'dan Başkan Ekinci'ye Ziyaret

MÜSİAD\'dan Başkan Ekinci\'ye Ziyaret

Kurum ziyaretlerini sürdüren MUSİAD Urfa Şube yöhetiminin dünkü durağı Eyyübiye İlçe Belediye Başkanı Mehmet Ekinci oldu.

06.02.2015 13:38

Genel Kurul sonrası kurumsal ziyaretlerde bulunan MUSİAD Urfa Şube üyelerinin dünkü durağı Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci oldu.

Ziyarete Şube Başkanı Abdurrahman Yetkin, Başkan Yardımcıları Ahmet Boz, Mahmut Çiçek, Mithat Arhan, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Badıllı, Mustafa Tokmak, Ömer Singan, Casım Yıldız ve MÜSİAD Üyeleri Abdullah Keskin ile M. Sıtkı Aloğlu katıld.

Ziyarette Ekinci, MÜSİAD'ın ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken yeni yönetimin de hayırlı olması temennisinde bulundu. Başkan Ekinci, MÜSİAD'ın toplantılarına katılmak istediğini, MÜSİAD'ın gerçekleştireceği her türlü projeye katkı verebileceklerini, ayrıca MÜSİAD'dan gelecek her türlü önerilere de açık olduklarını belirtti.

MÜSİAD Şanlıurfa Şube Başkanı Abdurahman Yetkin ise ziyaret ile ilgili "Başkan Mehmet Ekinci oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Özellikle Eyyübiye Belediyesi'nin sorunlarının oldukça fazla olduğunu biliyoruz. Fakat Başkan Mehmet Ekinci sorunların üstesinden gelebilecek başarılı bir başkanlık sergiliyor" dedi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel MÜSİAD'dan Başkan Ekinci'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement