Polis Aracı, TIR'ın Altına Girdi: 2 Şehit, 2 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Polis Aracı, TIR'ın Altına Girdi: 2 Şehit, 2 Yaralı

Polis Aracı, TIR\'ın Altına Girdi: 2 Şehit, 2 Yaralı

Muş'ta Özel Harekat polislerini taşıyan polis aracı, TIR'ın altına girdi. Kazada 2 polis şehit oldu, 2 polis yaralandı.

17.09.2015 11:24  Güncelleme: 15:17

Bitlis'ten Muş Havalimanı'na gelen Özel Hareket polislerini taşıyan sivil plakalı araç, Hasköy ilçesine bağlı Eşmepınar köyü yakınlarında İ.K. yönetimindeki 13 KD 487 plakalı TIR'a arkadan çarptı ve altına girdi. Olay yerinde Özel Harekat polisi Veysel Burak Ergül ve Cüneyt Bankur şehit olurken, Engin Oral ve Serkan Saka ise yaralı olarak Muş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DE OLAY YERİNE GELDİ

Araç içerisinde sıkışan bir şehidin cenazesi için Muş İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Şehidin cenazesinin çıkarılma çalışmaları devam ederken, Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

POLİS MEMURLARI GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Bitlis'ten kaza yerine gelen polis memurları, arkadaşlarının şehit olduğunu öğrenince gözyaşlarını tutamadılar. Duygulu anlar yaşayan polisleri ise yine arkadaşları teselli etti. Savcının olay yeri incelemesinin ardından şehit polis memurları Veysel Burak Ergül ve Cüneyt Bankur'un cenazeleri de Muş Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

YARALI POLİSLER YOĞUN BAKIMDA

Yaralı polis memurları Engin Oral ve Serkan Saka'nın, yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakıma alındıkları bildirilirken, Muş İl Emniyet Müdürü Ahmet Cemal Çalışkan ve Bitlis İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya ise hastaneye geldi. Emniyet müdürleri burada yaralılar hakkında bilgi alırken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.

ŞEHİT ATEŞİ ELAZIĞ'A DÜŞTÜ

Şehit polislerden Cüneyt Bankur'un (25) Elazığ'ın merkez Sürsürü Mahallesi Somuncu Baba Sokak'ta bulunan babası Aziz ile Emine Bankur'un evine giden polisler, acı haber verdi. Şehit ailesinin bulunduğu eve Türk bayrakları asıldı. Şehidin evine çok sayıda meslektaşı gelerek, ailenin acısını paylaştı. Şehidin babası, annesi, ağabeyi ve kardeşi Muş'a gitti.

Şehit Bankur'un naaşının yarın Bitlis'te düzenlenecek törenin ardından Elazığ'da son yolculuğuna uğurlanacağı bildirildi.

AĞABEYİ DE POLİS

Öte yandan, Bankur'un bekar olduğu ve ağabeyi Fatih Bankur'un da Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis olduğu öğrenildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Polis Aracı, TIR'ın Altına Girdi: 2 Şehit, 2 Yaralı - Son Dakika


Advertisement