Muş-Bakan Çağlayan Asansörde Mahsur Kaldı - Son Dakika
Güncel

Muş-Bakan Çağlayan Asansörde Mahsur Kaldı

Muş-Bakan Çağlayan Asansörde Mahsur Kaldı

Malazgirt Zaferinin 939'uncu Yıldönümü Törenlerine Katılan Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Muş'ta Özel Bir Tıp Merkezinin Açılışında Asansörde Mahsur Kaldı. Korumalar Tarafından Asansörden Çıkarılan Bakan Çağlayan, 6 Katlı Binayı Merdivenlerden Çıkarak Gezdi.

26.08.2010 21:10

Malazgirt zaferinin 939'uncu yıldönümü törenlerine katılan Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Muş'ta özel bir tıp merkezinin açılışında asansörde mahsur kaldı. Korumalar tarafından asansörden çıkarılan Bakan Çağlayan, 6 katlı binayı merdivenlerden çıkarak gezdi.

Malazgirt ilçesinde düzenlenen törene katıldıktan sonra Muş'a gelen Devlet Bakanı Zafer Çağlayan kent merkezinde yaptırılan özel bir tıp merkezinin açılışını yaptı. Vali Erdoğan Bektaş, AK Parti Muş Milletvekilleri Medeni Yılmaz ve Saracettin Karayağız'la birlikte tıp merkezini gezen Bakan Çağlayan, 6 katlı tıp merkezinin ikinci katına çıkmak için asansöre bindi. Asansörün arıza yapması sebebiyle Bakan Çağlayan ve beraberindekiler bir ve ikinci kat arasında mahsur kaldı. Bakan ve beraberindekilerin asansörde kalması üzerine panikleyen korumalar asansörün kapısını açtı. İki kat arasında kalan asansörden 5 dakika kadar çıkamayan Bakan Çağlayan içeri verilen sehpayı merdiven gibi kullanarak asansörden çıktı. Asansörden çıktıktan sonra rahat bir nefes alan Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, "Muş'a açılışa geldik, fakat asansörde kaldık. Hepimize geçmiş olsun"dedi.

Öte yandanr Malazgirt ilçesinde düzenlenen 939'uncu yıldönüm kutlamalarında Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Muş Valisi Erdoğan Bektaş, Bitlis Valisi Nurettin Yılmaz, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Mustafa İsen, AK Parti Muş Milletvekilleri Medeni Yılmaz, Seracettin Karayağız, Bitlis Milletvekili Zeki Ergezen, Muş Belediye Başkanı Necmettin Dede (AKP), Garnizon Komutanı Kurmay Albay Yavuz Selim Kahveci hazır bulundu. Malazgirt Zafer Anıtı önünde başlayan törende konuşan Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Malazgirt Zaferi ile Anadolu'nun kapılarının Türklere açıldığını anımsattı. Kıyamete kadar bu toprakların vatan olarak kalacağını vurgulayan Çağlayan, Türkiye'nin bölgede güven ve istikrarın simgesi olma konumuna yükseldiğini bildirdi. 30 yıldır ülkede ana, babaların ağladığınrı, ocaklara kara haber düştüğünü anlatan Çağlayan, silah tüccarlarının kanlı süreçten kazanç sağladığını belirtti. Çağlayan, "Türkiye bugün güçlü, ekonomik durumu, coğrafi konumu ve yabancı sermayenin gıpta ile bakıldığı bir ülkedir. Bu gıpta edilmenin sebebi kardeşlik ruhunun yansımasıdır" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muş-Bakan Çağlayan Asansörde Mahsur Kaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement