Murat Kutlu Sezen Seçim Sonuçları - Son Dakika
Güncel

Murat Kutlu Sezen Seçim Sonuçları

Murat Kutlu Sezen Seçim Sonuçları

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi İstanbul Beşiktaş belediye başkan adayı olan Murat Kutlu Sezen isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu.

02.04.2019 15:04

31 Mart seçimlerinde Saadet Partisi İstanbul Beşiktaş belediye başkan adayı olan Murat Kutlu Sezen isimli adayın aldığı oy oranı belli oldu. İstanbul Beşiktaş ilçesinde toplam 11 aday ile yarışan Murat Kutlu Sezen isimli Saadet Partisi adayının aldığı oy oranını haberimizden öğrenebilirsiniz.

Türkiye, 31 Mart'ta belediye başkanı, belediye meclis üyesi ve muhtarlarını seçmek için sandığa gitti. Partilerin hummalı çalışmaları sonucu sandıklar açıldı ve yerel seçimde adayların aldığı oy oranları belli oldu. Peki 31 Mart 2019 Yerel Seçiminde Saadet Partisi İstanbul Beşiktaş adayı Murat Kutlu Sezen kimdir? Saadet Partisi İstanbul Beşiktaş adayı Murat Kutlu Sezen yüzde kaç oy aldı?

Murat Kutlu Sezen Oy Oranları ve Seçim Sonuçları

31 Mart yerel seçimlerinde Saadet Partisi İstanbul Beşiktaş belediye başkan adayı olarak gösterilen Murat Kutlu Sezen Beşiktaş ilçesinde % 0,76 oranında oy almıştır. Beşiktaş ilçesinde % 0,76 oranında oy olan Murat Kutlu Sezen adlı Saadet Partisi adayı toplamda 840 adet oy sayısına ulaştı.

Murat Kutlu Sezen Kimdir?

Murat Kutlu Sezen Seçim Sonuçları

Saadet Partisi İstanbul Beşiktaş Belediye Başkan Adayı
Milli Görüş Partilerinde değişik yönetim kademelerinde görev alan ve 2011 genel seçilmelerde Saadet Partisi istanbul Milletvekili Adayı olan Murat Kutlu Sezen, 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde Saadet Partisi'nden İstanbul, Beşiktaş Belediye Başkan Adayı oldu.

İstanbul Beşiktaş ilçesinde AK Parti, CHP, MHP, DSP, VP adaylarının aldığı oy oranlarını detaylı olarak incelemek istiyorsanız

Son Dakika Güncel Murat Kutlu Sezen Seçim Sonuçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement