Murat Dağı'na İzci Akını - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

Murat Dağı'na İzci Akını

Murat Dağı\'na İzci Akını
10.02.2007 11:57

Kütahya'nın Gediz İlçesi'ne Bağlı Murat Dağı Kaplıcası, Yurdun Çeşitli Yerlerinden Gelen İzcilerle Dolup Taşıyor.

KÜTAHYA'nın Gediz İlçesi'ne bağlı Murat Dağı Kaplıcası, yurdun çeşitli yerlerinden gelen izcilerle dolup taşıyor.

İstanbul İzcilik Kulubü, Türkiye İzcilik Federasyonu'nun, yaklaşık bin 450 metre yükseklikteki Murat Dağı Kaplıcası'ndaki tesislerinde, Mahalli Kış Kampı'na girdi. 29 Ocak 2007 tarihinde başlayan kampa İstanbul İzcilik Kulübü yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü, Ömerli Köyü Spor Kulübü ve Mavi Haliç Gençlik Spor ve İzcilik Kulübü'nden 300 izci de katılarak, çetin kış koşullarında eğitim aldı.

Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İbrahim Demir, İstanbul Mahalli Kış Kampı'nın ardından 4- 9 Şubat 2007'de Konya, Mersin, Kocaeli, Kayseri, Bursa ve İstanbul'dan yaklaşık 150 izcinin daha katıldığı Obalar Kış Kampı'nın devam ettiğini, kampa katılan izcilerin kayak, kar barınağı, çadır kurma, iz takibi, karda ateş yakma, kış ilk yardımı gibi temel izcilik bilgileri konularında eğitim alacaklarını söyledi.

Mehmet ALTINTAŞ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Murat Dağı'na İzci Akını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement