Murat Çay Lojistik 2015'te Büyümeye Odaklandı - Son Dakika
Güncel

Murat Çay Lojistik 2015'te Büyümeye Odaklandı

Murat Çay Lojistik 2015\'te Büyümeye Odaklandı

2015 yılındaki büyüme hedeflerinde çıtayı yüksek tutan Murat Çay Lojistik, İstanbul'da düzenlenen Logitrans Transport Lojistik Fuarı'ndan güçlü bağlantılarla döndü.

09.12.2014 13:46  Güncelleme: 13:52

İstanbul'da bu yıl sekizincisi düzenlenen, 26 ülkeden 200 katılımcı ve onbini aşkın profesyonel ziyaretçi alan Logitrans Transport Lojistik Fuarı'na İzmir'den katılan tek firma olduklarını belirten Murat Çay Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Çayır, birçok uluslararası hava, kara ve deniz taşımacılığı yapan firmayla görüştüklerini ve çok olumlu sonuçlar aldıklarını söyledi. Zamanın ve bilgi akışının çok önemli olduğu günümüz koşullarında, müşterilerinin yoğun global rekabet ortamındaki mücadelelerinde en hızlı, en güvenilir ve en ekonomik lojistik çözümleri sunarak sektörde her zaman bir adım önde olduklarını kaydeden Çayır, "Müşterilerimizin yoğun rekabet ortamında uzun yıllara dayanan deneyimimizle üzerimize düşen rolü en iyi şekilde yerine getirebilmek için çağın gereklerini yakından takip ediyoruz. Kızlarım Bahar ve Başak Çayır'ın aramıza katılmasıyla dinamizm kazandık. Hep birlikte firmamızı daha da ileriye taşıyacak yenilikleri uygulama kararı aldık" dedi.

Çayır, müşterilerine en iyi hizmeti sunabilmek için sürekli büyüdüklerini ve yenilendiklerini, Murat Çay markasına yeni bir boyut kazandıracak çalışmalara ve tanıtım faaliyetlerine de hız verildiğini sözlerine ekleyerek "Araç filomuzu yenileyerek araç sayımızı artırdık ve yenilemeyi her yıl düzenli devam edecek şekilde sistemleştirdik. Ofis personelimiz ve sürücülerimiz için mevcut olan eğitim programlarımıza yenilerini ekledik. İletişim ağımızı güçlendirerek tüm araçlarımıza uydu takip sistemi tesis ettik. İstanbul ve Gebze'den sonra Çorlu şubelerimiz de hizmete girdi. İzmir ve İstanbul'da depo açarak parsiyel taşımacılık hizmetleri vermeye başlayacağız. Bu anlamda alt yapı çalışmaları tamamlanmak üzere. 2015'in ikinci döneminde hizmete açmayı planlıyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Murat Çay Lojistik 2015'te Büyümeye Odaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement