Mümin Gençoğlu Kabri Başında Anıldı - Son Dakika
Güncel

Mümin Gençoğlu Kabri Başında Anıldı

Mümin Gençoğlu Kabri Başında Anıldı

Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bal-Göç Kurucu Başkanı, eski milletvekili ve Bursaspor Kulübü eski Başkanı Mümin Gençoğlu'nu vefatının 24'üncü yılında kabri başında andı.

07.02.2017 15:29

Geçirdiği trafik kazası sonucunda 1993 yılında hayatını kaybeden Mümin Gençoğlu, kabri başında dualarla anıldı. Emir Sultan Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine, merhumun oğulları Turhan ve Orhan Gençoğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdülkadir Karlık, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, BAL-GÖÇ Başkanı Yüksel Özkan, Eski Bursa Milletvekili Zekai Gümüşdiş, 23. Dönem Milletvekili Ali Kul, Bulgaristan milletvekilleri, ailesi ve sevenleri katıldı.

Anma töreninde konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, "Rahmetli Mümin Gençoğlu'nu 24 yıldır her sene kabri başında anıyorsak toplumda güzel izler bırakmış demektir. Merhumun ne kadar güzel bir kalbe ve kişiliğe sahip olduğunu hepimiz biliyoruz. Bulgaristan'daki totaliter rejim soydaşlarımıza zulüm uyguladığında Mümin Gençoğlu bir mücadele başlattı ve bu zulmü tüm dünyaya duyurdu. Mümin Gençoğlu, bir toplumun mücadelesini yaptı. Yaşanan zulmü dünyaya yaydı ve o totaliter sistemi çökertti. Onun mücadelesini kendimize örnek alıyoruz. Bizlere örnek olan Mümin Gençoğlu'na Allah'tan rahmet diliyorum. Allah mekanını cennet eylesin. Başımız sağ olsun" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mümin Gençoğlu Kabri Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement