Muhsin Yazıcıoğlu Ölümünün Beşinci Yılında Kocaeli'de Anıldı - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Ölümünün Beşinci Yılında Kocaeli'de Anıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Ölümünün Beşinci Yılında Kocaeli\'de Anıldı

5 yıl önce bir helikopter kazasında vefat eden eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Kocaeli'de anıldı.

25.03.2014 02:35

5 yıl önce bir helikopter kazasında vefat eden eski Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Kocaeli'de anıldı.

BBP Kocaeli Teşkilatı tarafından İzmit'te bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Görev Şehitleri Anıt Parkı'nda, düzenlenen  programa BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar ile birlikte il yönetim kurulu üyeleri, tüm ilçe belediye başkan adayları ve birçok partili katıldı. 5 yıl önce bir helikopter kazasından hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu

Erhan Üstüntaş, Murat Çetinkaya, Yüksel Yancı ve İsmail Güneş için programa  Kuran tilaveti okunarak başlandı. Programda Muhsin Yazıcıoğlu anısına yazılan 'Dava' isimli tiyatro oyunundan bir kesitte sahnelendi.

Anma programında konuşan BBP Kocaeli İl Başkanı Serhat Duyar, "Muhsin Yazıcıoğlu siyasi yaşamı boyunca ilkeli, seviyeli ve tutarlı bir siyaset anlayışı ortaya koymuştur. ve halkımız en zor günlerde dahi buna şahitlik etmiştir. Hiçbir zaman günü birlik hesaplar yapmamış; dava adamı olduğunu, 40 yıllık siyasi yaşamı boyunca iç ve dış mihraklarla mücadele ettiğini, demokrasi dışı arayışlara karşı çıktığını, milli iradeyi, demokrasiyi ve hukukun üstünlüğünü savunduğunu herkese göstermiştir. BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Sivas İl Başkanı Erhan Üstündağ, Sivas İl Başkan Yardımcısı Yüksel Yancı, Meclis Üyesi Adayı Murat Çetinkaya, Gazeteci İsmail Güneş ve Pilot Kaya İstektepe'nin hayatını kaybettiği helikopter kazasının üzerinden 5 yıl geçmesine rağmen ailelerinin, alperenlerin, Muhsin Yazıcıoğlu'nun yetimlerinin ve milletin gözyaşının maalesef dinmemiştir" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu Ölümünün Beşinci Yılında Kocaeli'de Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement