Muhsin Yazıcıoğlu Kartepe’de Parkı Açıldı - Son Dakika
Güncel

Muhsin Yazıcıoğlu Kartepe’de Parkı Açıldı

Muhsin Yazıcıoğlu Kartepe’de Parkı Açıldı

Kartepe Belediyesi'nce Uzuntarla Bağdat Mahallesi'nde Yaptırılan "Muhsin Yazıcıoğlu Parkı" Önceki Akşam Törenle Açıldı.

24.08.2010 10:54  Güncelleme: 11:38

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediyenin organı olarak gördüğü muhtarları önemsediğini park alanında yaptırdığı Bağdat Mahalle Muhtarlık binası ile bir kez daha gösterdi. Öte yandan Uzuntarla Bağdat Caddesi'nin üst yapı düzenlemesi çerçevesinde bulvar haline dönüştürmek için ilk temeli de atan protokol, bölge halkıyla birlikte iftar yaparak referandum öncesi evet istediler.

AK PARTİ BBP İLE BİRLİKTE

Kartepe Uzuntarla İlçesi hafta sonu oldukça hareketli bir gün yaşadı. Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Uzuntarla Bağdat Mahllesi üzerinde 2335 m² alanda yapımı tamamlanan "Muhsin Yazıcıoğlu Parkı"nın açılışı ve muhtarlık binasının hizmete alınması töreni Ak Parti ve BBP yöneticilerini biraraya getirdi. Açılışta Ak Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karosmanoğlu ve kurmayları, Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, il genel ve belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum örgütü temsilcileri ve daire müdürleri ile bölge halkı hazır bulundu.

PARK İÇİNDE MUHTARLIK BİNASI

Kartepe İlçesi'nde 3.etap park açılışları kapsamında 5. parkı da Uzuntarlalı çocukların hizmetine sunulan parkın açılışında konuşan Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, alt yapı hizmetleri ardından üst yapı çalışmaları kapsamında, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde sergilenen çalışmaları hizmet sağanağı olarak yansıdığını kaydetti. Başkan Karabalık, her fırsatta muhtarları belediyenin organı olarak gördüklerini yinelerken park alanı içinde Bağdat Muhtarlık binasını hizmete almaktan mutluluk duyduklarını da ifade etti. Başkan Karabalık, Türk İslam sentezini başarıyla uygulaması uğruna yaşamını adamış Muhsin Yazıcıoğlu adını yad etmek için parka bu ismi verdiklerine de dikkat çekti.

BBP'LİLERDEN TEŞEKKÜR

BBP İl Başkan Vekili Fatih Kürşat Demir de yaptığı teşekkür konuşmasında, "Genel Başkanımıza gösterilen ve duyulan bu değer bizleri çok onurlandırmıştır. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın kullanacağı bu alanda sayın Muhsin Yazıcıoğlu'nun yaşatılacak olması hepimizi mutlu etmiştir" dedi. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Ak Parti Kocaeli Milletvekili Eyüp Ayar da yaptıkları konuşmalarda Muhsin Yazıcıoğlu'nun onurlu yaşamından bahsederek bu parkta isminin yaşatılmasından duydukları memnuniyeti ifade ettiler.

HİZMET SAĞANAĞI

Protokol tarafından açılış kurdalesi kesilen parkı gezen heyet daha sonra muhtarlık binasını hizmete açtı. Başkan Karabalık ve beraberindekiler Bağdat Caddesi'ne geçerek hizmet sağanağının bir ayağı olan bulvar yapımı ile ilgili temel atma törenini gerçekleştirdiler. 2200 metre uzunluğunda 15-20 metre arasında değişen 2 ve 4 şeritli bisiklet yolununda yer alacağı bulvarın temel atma töreni ardından protokol halkla birlikte iftar yaptı.

BBP'DEN EVET

İftar programı sonrası 12 Eylül Anayasa Değişikliği ile ilgili referandum konusunda halkı bilgilendiren protokol Evet oyu istedi. BBP İl Başkan Vekili Demir, Evet oyu kullanacaklarını açıkladı. Uzuntarla Bağdat Mahallesi'ndeki iftar programı sonrası Merkez Mahallesi ve Yeşiltepe Mahalleleri'nde bölge halkı ile biraraya gelen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, belediye hizmetleri başta olmak üzere referandum konusunda halkı aydınlatma adına sohbetlerde bulundular.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhsin Yazıcıoğlu Kartepe’de Parkı Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement