Muharrem İnce: AK Parti Bugün Pişman Oldu - Son Dakika
Güncel

Muharrem İnce: AK Parti Bugün Pişman Oldu

Muharrem İnce: AK Parti Bugün Pişman Oldu

CHP'li İnce, "Başbakan, meydanlarda 'benim başörtülü bacım' diye başlayacaktı, artık o silahını elinden aldık. AK Parti bugün pişman oldu." dedi.

01.11.2013 17:03  Güncelleme: 23:29

Grup Başkanvekili Muharrem İnce başörtülü vekillerin Meclis'e girmesinin AK Parti'ye nasıl yansıyacağına dair Samanyolu Haber TV'ye açıklamalarda bulundu.

Vekillerin Meclis'e başörtüsüyle girmeleri üzerine Meclis'te parti olarak aldıkları tavır olumlu bulunan İnce, "Meclis Başkanı beni aradı, desteğimizden dolayı tebrik etti. Meclis'te bir sorun varsa bu Meclis Başkanı'nın sorunudur. Çözmesi gereken de odur" şeklinde konuştu.

"AK PARTİ BUGÜN PİŞMAN OLDU"

"Meclis'te başörtüsü polemiğinin sona ermesi ile gündeme artık Türkiye'nin esas meseleleri gelecek ve AK Parti bu durumdan memnun olmayacak" diyen İnce, şöyle konuştu: "Seçimler yaklaştı Başbakan, meydanlarda "benim başörtülü bacım' diye başlayacaktı, artık o silahını elinden aldık, bakalım ne diyecek bundan böyle. Ben AK Parti'nin bugün pişman olduğunu düşünüyorum. 1 hafta sonra bu konu gündemden düşecek, "Ne konuşacağız, eyvah!' diye kara kara düşünecekler. Sıra ülkedeki asıl sıkıntıları konuşmaya gelecek" diye konuştu.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Muharrem İnce: AK Parti Bugün Pişman Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement