Muhammet İlk Adımı Attı! - Son Dakika
Güncel

Muhammet İlk Adımı Attı!

Muhammet İlk Adımı Attı!

Spor, Siyaset ve İş dünyasının önemli isimleri Darıca'da buluştu.

12.06.2013 14:47

Darıca İdeal İhtisas Spor kulübü ve AK Parti Darıca Bağlarbaşı Mahalle Başkanı Ahmet Akçay'ın oğlu Muhammet Emin erkekliğe ilk adımı attı. Minik Muhammet için geçtiğimiz hafta sonu yapılan sünnet merasiminde spor, siyaset ve iş dünyasının önemli isimleri bir araya geldi. Darıca Sancaktepe'de yapılan sünnet törenine çok sayıda davetli katılırken, kuran tilaveti ve ilahilerle başlayan tören ikramla son buldu. Akçay ailesi en küçük oğullarının ilk mürüvvetini görmenin heyecanını yaşarken, ailenin mutluluğu gözlerinden okundu.

YOĞUN KATILIM

Sünnet merasimine Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabcak, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, MHP darıca İlçe Başkanı Erkan Azeri, MHP Darıca Belediye Başkan adayı Arif Gülen, CHP darıca İlçe başkanı Selman Kösali, Saadet Partisi Darıca İlçe Başkanı Yener Dursun, AK Parti il yöneticileri Orhan Pala, Necati Kaptan, Darıca Belediye meclis üyeleri, AK Parti mahalle başkanları, KASKF Başkanı Murat Aydın, Spor dünyasının önemli isimleri Adnan Şamdan, Hazım Özdemir, Sedat Kalaçay, Recep Balkaner, Mürsel Sevindik, İsmail Altay da katıldı.

UŞ DÜNYASIDA YERİNİ ALDI

Sadece spor ve siyaset değil iş dünyasının önemli isimleri de sünnet töreninde Akçay ailesini yalnız bırakmadı. Gencay Yıldıztekin, Cihangir Güneş, Cevdet Çayır, Erol Pala, Erol Yılmaz, Hacı Ali Akyüz, Mehmet Aytar, Cengiz Özkan, Darıca Belediyesi birim müdürleri de bu güzel günde yerlerini aldı. Başkan Ahmet Akçay, kendilerini bu mutlu günde yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Muhammet İlk Adımı Attı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement