Muhaliflerin Yanında 20 Bin Kişi, Bahçeli'nin Yanında 200 Kişi Var - Son Dakika
Güncel

Muhaliflerin Yanında 20 Bin Kişi, Bahçeli'nin Yanında 200 Kişi Var

Muhalifleri destekleyen yaklaşık 20 bin MHP'li kurultayın yapılması planlanan otelin önüne giderken MHP lideri Bahçeli'ye destek için de 200 kişi genel merkezin önüne geldi.

15.05.2016 13:16  Güncelleme: 13:24

Ankara'da muhalif ülkücüler kurultay için toplandı, MHP lideri Devlet Bahçeli'yi destekleyenler ise Genel Merkez'e gitti. MHP'li muhaliflerin kurultay çabası devam ederken Bahçeli, Genel Merkez'de kurmaylarıyla birlikte gelişmeleri izliyor. Yaklaşık 150-200 kişilik grup destek için bina önünde toplandı. Muhaliflerin gittiği alanda ise yaklaşık 20 bin kişi var.

GENEL MERKEZ ÖNÜNDE 200 KİŞİ, MUHALİFLERİN YANINDA 20 BİN KİŞİ VAR

MHP lideri Devlet Bahçeli Genel Merkez'de, kurmaylarıyla birlikte toplantı halinde. Bahçeli'yi destekleyenler de genel merkez önünde toplandı. Yaklaşık 150-200 kişilik bir grup toplandı. Bahçeli lehine sloganlar atılıyor, marşlar çalınıyor. Genel Merkez tavrında ısrarcı, kongrenin yapılmayacağını belirtiyor. Muhalifi destekleyen yaklaşık 20 bin kişi ise Büyük Anadolu Oteli'nin önüne gitti.

SABAH AÇIKLAMA GELDİ

MHP'deki kurultay krizinin ardından genel merkezden açıklama geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Sanki kongre olacakmış gibi arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak hukuk dışıdır. Şu an itibariyle bu kadar mahkeme ve valilik kararını rağmen kongre zorlanıyorsa burada bir art niyet olduğu ortadadır" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal'ın konuşmasının satır başları şöyle:

"Sanki kongre olacakmış gibi arkadaşlarımıza çağrıda bulunmak hukuk dışıdır. Şu an itibariyle bu kadar mahkeme ve valilik kararını rağmen kongre zorlanıyorsa burada bir art niyet olduğu ortadadır. Ülkücü tabanın tahrik edildiğini görüyoruz, art niyet var. Meşru talep var ama gayrimeşru yollara başvuruluyor.

"ÜLKÜCÜLERİN TALEPLERİ KULLANILIYOR"

Samimi Ülkücülerin meşru talepleri kullanılıyor. Üzüntümüz Ülkücü arkadaşlarımızın böyle bir oyuna düşürülmek istenmesidir. Bir şey yapmaya gerek yok, biz genel merkez olarak zaten karar aldık. Mayıs ayından itibaren ilçe kongrelerimiz başlıyor. Orada aday olup bir sonraki kongremizde isteyen herkesin aday olabileceğini genel başkanımız defalarca söyledi. Bu arkadaşlarımız şu anda aday adayı dahi değiller. Bir adaylık süreci yok çünkü bir seçimli kongre yok. Yapılan bütün faaliyet illegaldir"

Muhaliflerin Yanında 20 Bin Kişi, Bahçeli\'nin Yanında 200 Kişi Var

Son Dakika Güncel Muhaliflerin Yanında 20 Bin Kişi, Bahçeli'nin Yanında 200 Kişi Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • İbooo: Zafer bizim olacak meral akşener 29 35 Yanıtla
  • 123: Bahceli giderse iktidarinda sonu bu yüzde iktidar bu durumu bozmaya calisir 19 38 Yanıtla
  • AAA: Paralel MHP Yi Avcunun Icine Almis Bi O Tarafa Bi Bu Tarafa :) 5 13 Yanıtla
  • terzi: adını yazmayı bilmeyen sığırlar mütahit oldu ihale peşindeler.kim sayesinde rte sayesinde. 17 1 Yanıtla
    terzi: bizim makasımız var ömer. 0 0
  • Bozkurtlar: Merkezimize gelen 200 kişinin çoğuda akp li idiler 12 0 Yanıtla
  • İnşirah: Ben hiç kurt sürüsü nün en önünde dişi kurt görmedim bu mhp nin sembolü ne bile aykırı 1 8 Yanıtla
  • maradona: niye bu kadar acele ediyorsunuz yargıtayın kararını bekleyin seçime girip iktidar mı olacaksınız alacagınız oy 14 15 arası seçim kanunu degişti de bizim haberimiz mi yok. 3 3 Yanıtla
  • Ccc: E neden korkuyor bu bahceli biraksin kongreyı yapsinlar ama yemiyor degılmi 6 0 Yanıtla
  • mehmet 22: başkaniyemiz senin annlından öperim 4 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement