Muğla'da Eğitime Çifte Destek - Son Dakika
Güncel

Muğla'da Eğitime Çifte Destek

Muğla\'da Eğitime Çifte Destek

Muğla'da hayırseverlerin 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde okul yaptırma yarışları sürüyor.

05.07.2013 18:49

Muğla'da hayırseverlerin 'Eğitime Yüzde 100 Destek Kampanyası' çerçevesinde okul yaptırma yarışları sürüyor. Ula İlçesi'ne iki ayrı hayırsever tarafından yaptırılacak olan ilkokul ve lisenin protokolü imzalandı.

8 kardeşin babaları merhum Hüseyin Ercan adına yaptıracakları 12 derslikli Anadolu Lisesi'nin protokolü hayırsever Kemal Ercan ile Vali Mustafa Hakan Güvençer arasında imzalandı. Ardından genç işadamı Fatih Çerçi'nin annesi-babasının adını verdiği 6 derslikli Gülser-Seyfi Çerçi İlkokulu'nun imzaları atıldı. 75'inci Yıl Salonu'nda düzenlenen törende bir konuşma yapan Güvençer, "Muğla'da göreve başladığım günden bu yana ilk protokolüm. İnşallah devamı hızlı bir şekilde gelir. Hayırseverlerimize huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu tür davranışların örnek teşkil etmesini diliyorum" dedi.

Yaptırılacak 12 derslikli lisenin tahmini proje maliyeti 1 milyon 500 bin TL, 6 derslikli ilkokulun ise 600 bin TL olarak belirlendi. Muğla'da bugüne kadar imzalanan 93 protokolün proje maliyeti 113 milyon 575 bin liraya ulaştı. Protokol imza töreninde Vali Güvençer ile hayırseverlerin yanı sıra Ula Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Ula'nın bağımsız Belediye Başkanı Nadi Şenkal, İl Milli Eğitim Müdürü Zekeriya Çınar ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Zaifoğlu hazır bulundu. - Muğla

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Muğla'da Eğitime Çifte Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement