Mudanya Biliş Anaokulu Velilerinden Örnek Katkı - Son Dakika
Güncel

Mudanya Biliş Anaokulu Velilerinden Örnek Katkı

Mudanya Biliş Anaokulu Velilerinden Örnek Katkı

Mudanya Biliş Anaokulu Okul Aile Birliği'nin gerçekleştirdiği proje kapsamında velilerce bağışlanan paralar, Bursa'daki özel eğitim sınıflarının donatım ihtiyaçlarının karşılanmasında kullanılacak.

16.07.2013 18:08

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar'ı makamında ziyaret eden Mudanya Biliş Anaokulu öğretmenleri, okul aile birliği'nin hazırladığı sosyal sorumluluk projesi kapsamında velilerin katılımıyla toplanan miktarı özel eğitim sınıflarının donatım ihtiyaçlarının karşılanması için İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne sunmaktan büyük mutluluk duyduklarını söylediler. Ziyarette Bursa İl Milli Eğitim Özel Eğitimden Sorumlu Şube Müdürü Şükrü Bildik de hazır bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar da yapılan yardımın maddi değeri küçük fakat manevi değeri yüksek olan bir katkı olduğunu söyledi. Böylesi bir sosyal sorumluluk projesiyle özel eğitim sınıflarına katkı koymak için öğrenci velilerinin bir araya gelmesinin çok önemli ve örnek bir girişim olduğunu ifade eden Gülsar, maddi değeri küçük olan birikimlerle de büyük hizmetlere imza atılabileceğinin en güzel örneğinin verildiğini belirterek tüm katkı koyanları temsilen Mudanya Biliş Anaokulu öğretmenlerineteşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Mudanya Biliş Anaokulu Velilerinden Örnek Katkı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement