MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu - Son Dakika
Güncel

MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu

MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu

MİLLİ Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu İstihkam Komando Astsubay Üstçavuş Ünal Sipahi'nin şehit olduğunu duyurdu.

05.09.2023 12:40  Güncelleme: 12:47

Milli Savunma Bakanlığı (MSB),  İstihkam Komd. Asb. Üçvş. Ünal Sipahi'nin Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde şehit olduğunu duyurdu.

MSB, Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensuplarının önceden döşediği el yapımı patlayıcının 4 Eylül 2023 tarihinde infilak etmesiyle bir askerin şehit olduğunu, bir askerin ise yaralandığını duyurdu. MSB'nin internet sitesinden bugün yapılan açıklama şöyle:

"Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, 4 Eylül 2023 tarihinde, bölücü terör örgütü mensuplarınca önceden döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu kahraman silah arkadaşımız İstihkam Komd.Asb.Üçvş. Ünal Sipahi şehit olmuş, bir personelimiz de yaralanmıştır. Yaralanan kahraman silah arkadaşımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavisine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet; kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel MSB: Pençe-Kilit bölgesinde 1 asker şehit oldu - Son Dakika


Advertisement