Motosiklet Hırsızı Güvenlik Kamerasına Takıldı - Son Dakika
Güncel

Motosiklet Hırsızı Güvenlik Kamerasına Takıldı

Motosiklet Hırsızı Güvenlik Kamerasına Takıldı

Ergün AYAZİZMİT (Kocaeli), (DHA) - İZMİT'in Bekirpaşa Semti'nde motosiklet çalan hırsız güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

10.04.2014 17:05

Ergün AYAZİZMİT (Kocaeli), (DHA) - İZMİT'in Bekirpaşa Semti'nde motosiklet çalan hırsız güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Motosiklet sahibi Ahmet Kumludere taksitleri bitmeden aynı yerden ikinci kez motosikletinin çalındığını ve bir çok kez karakola gitmesine rağmen polislerin ilgilenmediğini iddia etti.

Bekirpaşa Semti'nde market işleten 29 yaşındaki Ahmet Kumludere'nin ilk motosikleti taksitleri bitmeden yaklaşık bir yıl önce çalındı. Ardından geçen hafta Cuma günü saat 13.00 sıralarında oturduğu evinin önünde bisikletli bir genç gözcülük yaparken, başka bir genç de kilidini kırıp güpe gündüz motosikleti ittirip çaldı.

Taksitleri bitmeden motorlarının çalındığını söyleyen Ahmet Kumludere, Geçtiğimiz yıl motosiklet almıştım. Taksitlerini öderken motosikletim kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından evimin önünden çalındı. Ardından yeni bir motosiklet aldım. Taksitlerinin yarısını ödemişken motosikletim yine evimin önünden çalındı. Polis merkezine bir çok kez gitmeme rağmen beni başlarından savdılar. Kamera görüntüleri de bulunan hırsızların biran önce yakalanmasını istiyorum diye konuştu

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Motosiklet Hırsızı Güvenlik Kamerasına Takıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement