Modern İznik Devlet Hastanesi Hizmete Başladı - Son Dakika
Güncel

Modern İznik Devlet Hastanesi Hizmete Başladı

Modern İznik Devlet Hastanesi Hizmete Başladı

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Yeni İznik Devlet Hastanesini ziyaret ederek çalışanlara hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

01.06.2015 15:42  Güncelleme: 15:43

İdari ve Mali İşler Müdürü Münir Gül, Hastane Başhekimi Op.Dr. Aybars Alemdaroğlu, İdari ve Mali İşler Müdür Yardımcısı Mustafa Topcuoğlu'nu ziyaret eden İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Ak Parti İlçe Başkanı Tamer Mahmut Hersek, İlçe Emniyet Müdürü Hasan Tolga Sanlı, Merkez Sulama Birliği Başkanı Hasan Aydemir ve heyet Yeni İznik Devlet Hastanesini gezerek hastane yetkililerinden bilgi aldı.

Yeni İznik Devlet Hastanesinde 16.000 metre kare kapalı alan üzerine, 60 odalı 120 yatak kapasiteli 75 yataklı olarak hizmet vermeye başladı. Samsun Göğüs Hastalıkları Hastanesi'nde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden Op. Dr. Kamil Furtun için Hastane grevlerine takıldı.

Yaklaşık maliyeti 20 milyon TL olan 7 bloktan oluşan yeni İznik Devlet Hastanesinde 11+1 İkinci basamak yoğun bakım ünitesi, 10 hasta kapasiteli Diyaliz Ünitesi, 18 Uzman branşta Dahili (3), Ağız ve Diş Sağlığı (3) Genel Cerrahi (2), Anestezi (2), Çocuk Hastalıkları, Kadın Doğum Hastalıkları, Ortopedi, Üroloji, Göğüs Hastalıklar ve Fizik Tedavi, Radyoloji, Kulak Burun Boğaz ve Göz Hastalıkları üniteleri hizmet veriyor.

Modern İznik Devlet Hastanesi hakkında açıklama da bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın" Bu hastanenin yapılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni İznik Devlet Hastanesi İlçemize hayırlı ve Uğurlu olsun. Rabbim dert verip derman aratmasın. Rabbim herkese sağlık ve sıhhat versin. Burada çalışan tüm sağlık çalışanlarına başarılar diliyor, İznik Devlet Hastanesi'nin İznik'e ve İzniklilere hayırlı olmasını ve şifa kaynağı olmasını en kalbi duygular ile temenni ediyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Modern İznik Devlet Hastanesi Hizmete Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement