Model'in Yeni Albüm Lansman Konseri Zorlu Center PSM'de - Son Dakika
Güncel

Model'in Yeni Albüm Lansman Konseri Zorlu Center PSM'de

Model\'in Yeni Albüm Lansman Konseri Zorlu Center PSM\'de

Model, yeni albümü "Levla'nın Hikayesi'ni lanse edeceği ilk konserini Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde verecek.

26.11.2013 14:47

Model, yeni albümü "Levla'nın Hikayesi'ni lanse edeceği ilk konserini Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi'nde verecek. Müzik dünyasında son yıllarda başarılı bir çıkışa imza atan Model, 28 Kasım Perşembe günü saat 20.00'da hayranlarıyla buluşacak.

Şarkılarında, hüznü ve eğlenceyi birleştirerek büyük beğeni toplayan Model, çalmaya başladıkları ilk günden bu yana sahne performansları ve şarkılarıyla, müzikseverlerin favori grupları arasına girdi. 2005 yılında gitarda Okan Işık ve basgitarda Can Temiz tarafından A due Carmen adıyla kurulan ve 2008 yılında Model adını alan grup, artık yoluna vokalde Fatma Turgut, davulda Kerem Sedef bas gitarda Can Temiz ve gitarda Okan Işık'tan oluşan kadrosu ile devam ediyor.

Albüm ve sahne çalışmalarının yanı sıra ürettiği reklam müzikleriyle de tanınan Model, 2010 yılında Efes Pilsen markası için besteledikleri Sokakta Hayat Var ile Digital Age Awards'da en yaratıcı müzik ve ses tasarımı dalında birincilik kazandı. Grup aynı zamanda, PAL FM Müzik Ödülleri, 18. Kral Müzik Ödülleri, 11. Rotabest Ödülleri ve 39. Altın Kelebek Müzik Ödülleri'nde en iyi grup dalında da ödüllerin sahibi oldu.

"Buzdan Şato", "Pembe Mezarlık", "Değmesin Ellerimiz" ve "Bir Melek Vardı" şarkıları büyük beğeni toplayan Model, 28 Kasım Perşembe günü saat 20.00'da Zorlu Center PSM'de...

Tarih: 28 Kasım 2013/ Saat: 20.00
Mekan: Zorlu Center PSM/ Drama Sahnesi
Bilet Fiyatları: 49 TL, 75 TL, 99 TL

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Model'in Yeni Albüm Lansman Konseri Zorlu Center PSM'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement