Modanın Kalbi Paris'te Attı - Son Dakika
Güncel

Modanın Kalbi Paris'te Attı

Modanın Kalbi Paris\'te Attı

Paris'te 27 Eylül'de başlayan ve yarın sona erecek 'Hazır Giyim İlkbahar /Yaz 2012 Koleksiyonları Moda Haftası'nda, birbirinden şık koleksiyonlar sergilendi.

04.10.2011 14:01

Paris'te 27 Eylül'de başlayan ve yarın sona erecek 'Hazır Giyim İlkbahar/Yaz 2012 Koleksiyonları Moda Haftası'nda, birbirinden şık koleksiyonlar sergilendi.

Modanın önde gelen ismi Jean Paul Gaultier'nin 2012 ilkbahar- yaz kreasyonu aşırı kalabalık nedeniyle 1 saat geç başlarken modeller podyumda Gaultier dövmeleriyle boy gösterdi.

Ünlü Fransız tasarımcının 2012 ilkbahar-yaz kreasyonunda dikkat çekici ceket, büstiyer elbiseler ve trençkotlar dikkati çekti. Ekstra geniş paçalı jarse pantolonlar ve denizci motifleriyle işlenmiş bluzler da koleksiyonun diğer ilgi gören tasarımları arasında yer aldı.

Tasarımcı Stella McCartney de, 2012 ilkbahar-yaz kreasyonunu Paris Moda Haftası kapsamındaki defilesiyle tanıttı. Birbirinden ünlü isimlerin takip ettiği defilede McCartney'in en ünlü ismi müzisyen Paul McCartney oldu.

Defilede oyuncu Salma Hayek, 60'ların ünlü modeli ve oyuncu Twiggy, Vogue dergisi yayın yönetmeni Anna Wintour, İngiliz oyuncu Alexa Chung ve ünlü moda fotoğrafçısı Mario Testino gibi isimler de ön sırada yerlerini aldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Modanın Kalbi Paris'te Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement