Misafir Öğrenciler Başkan Koçal’ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Misafir Öğrenciler Başkan Koçal’ı Ziyaret Etti

Misafir Öğrenciler Başkan Koçal’ı Ziyaret Etti

"Öğrenci Ve Velilerin İşbirliği" Projesi Kapsamında Yalova'ya Gelen 30 Kişilik Heyet, Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal'ı Ziyaret Etti.

25.10.2010 13:20

Yalova Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen ziyarette Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal öğrenci ve öğretmenlerle ingilizce sohbet de etti.

Kendilerini Yalova'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirten Başkan Koçal, zaman zaman İngilizce de konuştu. Yalova'nın ekonomik, sosyal ve kültürel özellikleri hakkında bilgiler veren Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal; "Yalova'ya hoşgeldiniz. Umarım buradan ayrılırken mutlu ayrılırsınız ve gezdiğiniz yerleri beğenirsiniz. Önümüzdeki yıllarda iki katına çıkacak nüfusumuza güzel hizmet vermek için çabalıyoruz. Bu süreçte sizlerin de mutlaka katkıları olacaktır" dedi ve öğrencilerin sorularını cevapladı. Ziyarette Yalova Belediye Başkanı Yakup B. Koçal, ülke temsilcilerine Yürüyen Köşk maketi hediye ederken, bazı ülke temsilcileri Başkan Koçal'a hediye sundular.

İspanya, İngiltere, Romanya, İsveç ve Polonya'dan gelen misafirler 24-29 Ekim tarihleri arasında Yalova'da ağırlanacak. Yalova Lisesi'nin misafirleri olarak ilimize gelen heyet; Yalova'nın kültürel ve turizm alanlarının yanı sıra İstanbul'u da gezme fırsatı bulacak. Misafir heyete, Yalova Lisesi Müdürü Rıdvan Acar ve okulun İngilizce Öğretmenleri Murat Aksoy ile Didem Kaplan rehberlik edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Misafir Öğrenciler Başkan Koçal’ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement