Minik Öğrenciler Öğretmenlerini Kurayla Belirlediler - Son Dakika
Güncel

Minik Öğrenciler Öğretmenlerini Kurayla Belirlediler

Minik Öğrenciler Öğretmenlerini Kurayla Belirlediler

Bursa'nın en gözde okullarından olan Nilüfer Koç İlköğretim Okulu'nda birinci sınıf öğrencileri kura çekerek sınıf ve öğretmenlerini belirledi.2013-2014 eğitim-öğretim yılı 1.sınıf öğrencileri için dün başladı.

10.09.2013 09:41

Bursa'nın en gözde okullarından olan Nilüfer Koç İlköğretim Okulu'nda birinci sınıf öğrencileri kura çekerek sınıf ve öğretmenlerini belirledi.

2013-2014 eğitim-öğretim yılı 1. sınıf öğrencileri için dün başladı.Öğrenciler, okula alışmaları için velileriyle beraber kabul edildi. Nilüfer Koç İlköğretim Okulu'nda ise heyecan iki kat fazlaydı. Adrese dayalı öğretim sistemine geçilmesi dolayısıyla 180 öğrenci kayıt yaptırırken, öğrenciler kura çekerek sınıf ve öğretmenlerini belirledi.

Öğretmenlerin ardından kız ve erkek öğrenciler tek tek sahneye çağrıldı. Öğrenciler kura çekerek sınıf ve öğretmelerini belirledi. Öğrencilere çikolata ve kalem hediye edildi. Minikle, en az onlar kadar heyecanlı olan velileri ile birlikte sınıflarına geçerek ders başı yaptı.

60-66 aylık arası dört öğrencinin de veli izni ile kayıt olduğu Nilüfer Koç İlköğretim Okul'unun müdürü Ömer Faruk Dizer, 2013-2014 eğitim-öğretim yılının başarılı geçmesini diledi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Minik Öğrenciler Öğretmenlerini Kurayla Belirlediler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement