Minik Karateciler Üzülmez ile Moral Buldu - Son Dakika
Güncel

Minik Karateciler Üzülmez ile Moral Buldu

Minik Karateciler Üzülmez ile Moral Buldu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Belediyenin karate takımı ile çalışmalarına devam eden ve yakında Bulgaristan'da ülkemizi temsil edecek minik sporcuları makamında kabul etti.

03.05.2017 14:53

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Karate Takımı Antrenörü Soner Açıkyol'un öncülüğünde öğrencileri Yağmur Güngör ve Ömer Efe Furuncu'yu makamında ağırladı. Bulgaristan Varna'da katılacakları Vetku Open Müsabakaları öncesinde Başkan Üzülmez'e moral ziyaretinde bulunan minik sporcular ve anterönörleri, Bulgaristan'da Kartepe'yi temsil edecek olmanın mutluluğu ve heyecanını yaşadıklarını söylediler.

ÜZÜLMEZ: HER ZAMAN GÖNLÜMÜZÜN ŞAMPİYONLARI

Yaklaşan müsabakalar öncesinde kendisini ziyaret eden sporcuların antrenman çalışmaları ve ihtiyaçları ile ilgili hocalarından detaylı bilgi alan ve minik sporcuları sevgiyle kucaklayan Başkan Üzülmez, "Bu küçük yaşlarda gönül verdikleri spor dalında, yurtdışında ülkelerini, ilçelerini temsil edebilme şansını yakalamak önemli bir başarıdır. Bu çocuklarımız şimdiden boylarından büyük işler başarmışlar. İnşallah yaşıtlarına da örnek olurlar ve daha fazla çocuğumuz erken yaşta sporu yaşam biçimi haline dönüştürüp, önemli başarılar elde ederler. Yavrularımız için bol bol dua edeceğim. Çok hazırlıklı ve inançlı gördüm. İyi sonuçlar elde edeceklerinden şüphem yok, derece olmasa bile gönlümüzün şampiyonu onlar"dedi.

Başkan Üzülmez'in sohbeti ve sevgisiyle moral bulan sporcular, "Başkanımıza teşekkür ediyoruz, bize zaman ayırdığı ve tüm müsabakalarımız öncesinde ihtiyaçlarımızla ilgilenip destek olduğu için. İnşallah evimize herkesi gururlandıracak sonuçlarla döneceğiz" diyerek ne kadar inançlı olduklarını gösterdiler. Kendisini ziyarete gelen miniklere spor kadar derslerinin ve eğitimin de önemli olduğunu hatırlatan Başkan Üzülmez, minik sporculara çeşitli hediyeler vererek , fotoğraf çektirdikten sonra misafirlerini uğurladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Minik Karateciler Üzülmez ile Moral Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement