Milli Savunma Üniversitesi, Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için kamu spotu hazırladı - Son Dakika
Güncel

Milli Savunma Üniversitesi, Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için kamu spotu hazırladı

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı kapsamında 3 Nisan-10 Mayıs günleri arasında yapılacak aday tercihleri için kamu spotu hazırladı. Kamu spotunda, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri personelinin faaliyetleri ile MSÜ öğrencilerinin eğitim görüntüleri yer aldı. Spotta, 'Ülkene ve milletine hizmet etmek için, şanlı Türk ordusundaki geleceğin için Milli Savunma Üniversitesi seni bekliyor. Senin ve ülkenin geleceği burada' denildi.

22.04.2024 11:05

(ANKARA) - Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ), Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı kapsamında 3 Nisan-10 Mayıs günleri arasında yapılacak aday tercihleri için kamu spotu hazırladı.

MSÜ Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı kapsamında 3 Nisan-10 Mayıs günleri arasında yapılacak aday tercihleri için kamu spotu hazırladı. Kamu spotunda, Kara, Hava ve Deniz Kuvvetleri personelinin faaliyetleri ile MSÜ öğrencilerinin eğitim görüntüleri yer aldı. Spotta, "Ülkene ve milletine hizmet etmek için, şanlı Türk ordusundaki geleceğin için Milli Savunma Üniversitesi seni bekliyor. Senin ve ülkenin geleceği burada" denildi.

Milli Savunma Üniversitesi, Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için kamu spotu hazırladı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Milli Savunma Üniversitesi, Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için kamu spotu hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement